Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Cityromance

1/05/2010

Cityromance

Heissan, tää kaupunkiromanssi on sitten mun ja Göteborgin välillä. En haluaisi vielä huomenna kotiin, mut pakkohan se on lähteä. Aion kyllä tehdä muutamia reissuja tänne takaisin viimeistään kun koulu loppuu keväällä:)

Edelleenkään ei ole niitä tuoreita kuvia, joten yritetään pärjätä arkistolla. Tässä pikku matkaopasta Göteborgiin hamuaville mun näkökulmasta:)

Kaupungista löytyy ihania ravintoloita ja kahviloita. Tämä pieni tapas-paikka ydinkeskustassa on mun yksi suurimmista suosikeista:




Liseberg-huvipuisto on kai skandinaavian suurimpia ja jouluisin siellä on joulumarkkinat. Harmi, että ne olivat jo loppuneet kun saavuin...





Ruotsissa 2hand liikkeet ovat askeleen edellä ja vaikka tänään ei löytöjä tehty on ne silti käymisen arvoisia aina!







Keskustasta löytyy kauppoja pilvinpimein ja niiden koluamiseen menee muutamia päiviä. Merkkiputiikkien lisäksi Monki, Weekday, BikBok, GT, H&M etc. valloittavat joka toista kadun kulmaa. Ketjujen putiikkeja löytyy keskustasta pari kolme ellei neljäkin. Kaupungin suurimmasta kauppakeskittymästä Nordstanista löytyy eniten putiikkeja saman katon alta. Tämä sijaitsee suoraan rautatieaseman edessä ja pääkadun varrella.



Ompeluun hurahtaneena nostan vielä hattua tän maan kangaskaupoille, joiden valikoima on tarjonnaltaan ja hinta/laatusuhteeltaan enemmän mun mieleen kuin Eurokangas meininki.



Nyt taidan mennä pakkailemaan kamoja. Palailen kotiin palattuani reissun löydöillä. Niitä tehtiin nimittäin tänäänkin:)

Lisäkysymyksiä saa tietty heittää ilmaan jos jotain asiaan liittyvää tai ei niin liittyvää ilmaantuu...

Casey

Tunnisteet:

5 kommenttia:

5/1/10 22:09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

älä vaan laita sun blogias silleen et vain kutsutut voi lukeee tai kirjautuneet vai mitä ihmettä se sitte ikinä tarkottaaki!!!

 
5/1/10 22:09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten tänne voi liitttyy ilman perustamatta omaa blogia?

 
6/1/10 00:30 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, :D okei, en ainakaan ole nyt yrittänyt laittaa.Eikä se vissii olekaan niin? viimeks tää oli vähä lomalla ajan puutteen vuoksi:)

Anonyymi, mä luulen et sun täytyy luoda toi profiili ja sit vaan oot luomatta blogia...

 
6/1/10 01:42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ookkeeii,goood!itse en ainakaan yhdessä vaiheessa päässy lukemaan ja siihen tuli jotaa et tää on vaan kutsutuillle yms...:(

 
8/1/10 00:53 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, joo olin silloin pikku lomalla:) nyt yritän päivitellä aina ku koneelle pääsen...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu