Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Spotty

12/08/2010

Spotty

Tulin vain laittamaan kuvia eräästä pikku ompelusta, jonka tänään nopeasti tein. On pitänyt jo jonkin aikaa tehdä tuosta pallokuosisesta hapsukkaasta jotain. Se miltä malli näyttää oikeasti päällä ei ehkä tule tästä selkeästi esille, mutta eräänlainen superiisi lörttöneule on kyseessä. Kaavan muoto sen sijaan näkyy hyvin, eli jos joku haluaa lähtä kokeilemaan, niin leikataan halutun levynen suorakaide ja siihen vähän pääntietä. Hihoiksi alaspäin kapenevat suorakaiteet (huom. hihat tehty kaksin kerroin).

Yritän saada tästä piakkoin kuvaa päällä, koska silloin se näyttää ehkä vähän järkevämmältä, mutta mitäs tykkäätte ensivaikutelmasta?

Huomen aamulla rynnätään esittelemään meidän ryhmätyön mallistoa Espoon sairaalalle ja mä oon niin hitsin onnellinen, että se on viimein valmis! Ens viikolla ois vielä yksi tentti ja tehtävän palautus mutta sitten alkaa joululoma <3 aijaij can't wait!

xoxo
Casey

Tunnisteet:

4 kommenttia:

9/12/10 01:33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

päällä näyttää varmasti kivalta, tommoset teltat on lähes aina kivoja! :) mielenkiinnolla ootan miltä toi kangas näyttää päällä, näyttää veikeeltä!

 
9/12/10 08:51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla kans samat fiilikset tuon koulun suhteen. Tänään business english suullinen tentti, yksi videon editointi ja ensiviikolla vielä yhden raportin kirjoittaminen ja ruotsin aine. Sitten se on joululoma! Toki täynnä töitä mutta koulustressi helpottaa hetkeksi. Jaksamista Kaisa :)

Ja pallopaita näyttää üüübermukavalta :)

http://satusatusatu.livejournal.com
Satu

 
9/12/10 21:47 , Blogger kattry kirjoitti...

Toi vaikuttaa aika hauskalta, kuten eka Ano sanoikin, telttamalliset onkin melkein aina kivoja!! :) En malta oottaa kuvaa siitä sun päällä.
Tänään tuli koru postissa, kiitos vielä tosi paljon! :)

 
9/12/10 22:06 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kiitti:)

Satu, älä muuta sano! Mulla vielä pikkuisen hommia ja sit lepo! Kiitti:)

kattry, kiitos:) yritän kuvata sen heti tilaisuuden tullen! Ja ihanaa että sait sen viimein,loppu hyvin kaikki hyvin:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu