Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

PERFECT SUMMERTOP

6/17/2011

PERFECT SUMMERTOP

Lupailin laitella niitä alesta löydettyjä ostoksia tänne. Värikkäitä koruja löytyi H&M:ltä vaikka millä mitalla, mutta valkkasin nämä kaksi käsikorua. Hattu oli normaalihintainen ja toimittaa hyvän olkihatun virkaa niin kauan, kun löydän sen täydellisen knalli-mallisen, jota hamuilen. Vinkkejä?
Tämä ostos oli myös normaalihintainen, mutta ehkä täydellisin kesätoppi/tunika mitä oon pitkään aikaan nähnyt. Loistava nudeväri ja avoselkäinen malli! jee.
Loppuun vielä kirppariostos yhdeltä päivältä, eli sinertävä silkkipusero.
Kävin äskenkin kirpparikierroksella vapaapäivän kunniaksi ja löysin pari juttua lisää. Ne pyörii nyt pesukoneessa, joten näätte ne myöhemmin.

P.S. Joku kyseli malliston valmistumisaikataulusta. En ole halunut hätäillä ja stressata sen kanssa. Kuten jo aikaisemmin arvelin, juhannus on liian tiukka deadline minulle. Ajattelin, etten yritä saada kaikkea edes valmiiksi samalla kertaa vaan laittelen vähitellen valmistuvia juttua myyntiin :) Toivottavasti maltatte odottaa.

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

17/6/11 20:24 , Blogger nana kirjoitti...

Ihania löytöjä oot tehny! :)

 
18/6/11 11:50 , Blogger Katja kirjoitti...

voi että kun on hienoja paitoja.. anna jotain vinkkejä kun itse en kirppareilta tahdo mitään löytää :/

 
18/6/11 21:12 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Ihania juttuja oot ostanut :-) Joo älä ihmeessä ressaa sen sun malliston kanssa, eiköhän kaikki jaksa odotella. Tai mä en ehkä kyllä jaksaisi. :D Mutta juu, laita tänne myyntiin sitten. Niin joo, teetkö niistä vaatteista eri kokoisia vai miten?

 
18/6/11 23:57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://www.monki.com/products/Accessories/Gale_2299

en kyllä tiedä mitä haet, mutta tuli vastaan tommonen :)

 
22/6/11 21:43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihastuttava nude -toppi! Mistä olet moisen bongannut jos saan kysyä? yrittänyt itsekin etsiä samantyylistä avoselkäistä..

 
22/6/11 22:01 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, hennesistä on toi toppi :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu