Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

muista ku rupeet urheilee et tää ei sovi surkeille

8/05/2011

muista ku rupeet urheilee et tää ei sovi surkeille


Eikai tähän paljon voi muuta sanoa. Koripallo ja bc melaveikot on homman nimi, suuntana Tampere, Delffiiniturnaus, kohteena Funsarja ja tavotteena niinkin vaatimaton ku kultamitali ja mieletön fiilinki! Mukana tietty parhaat ja legendaarisimmat tyypit.Tsemppauksia kehiin, palaan sunnuntaina!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , , ,

6 kommenttia:

5/8/11 08:58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heh ootko säkin koriksenpelaaja ;o jännä juttu ettei oo mistään kautta käynyt ilmi vaikka on oon kauan blogiasi lukenut. me yritettiin kans fun-sarjaan, mutta se oli jo täynnä kun yritettiin ilmottautua :/ delfin basket on ihan huippu turnaus!

 
5/8/11 10:09 , Blogger Riikka kirjoitti...

Tsemppiä!! Mäkin olisin halunnut delfiiniin, mutta toi Easter turnaus on se meiän juttu :D Helpompi aina pääsiäisenä saada joukkue kasaan ja se on kiva lopetus kaudelle! Kunto ja rahat ei riitä kahteen tollaseen turnaukseen vuodessa, hah :D

 
5/8/11 10:50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oijooooi täälläkin kuumottelis vähän koris, itekki pelasin vuosia joukkuees joskus nuorempana! miten noi harrastukset aina vaan jää...

mut pitäkää superhauskaa ja viekää se turnaus!! :D

 
5/8/11 11:00 , Blogger Jenna kirjoitti...

KORIS <3 Mäkin oisin halunnut delfiiniin pelaamaan, mutta jäi välistä :/ Pitää vaan tyytyä Salossa järjestettävään katukoristurnaukseen! Tsemppiä matseihin:)

 
5/8/11 20:39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

epooo! LOISTAVA biisi! ;)

 
7/8/11 20:17 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, entinen pelaaja sanotaan näin :) kerran oon tainu sen täällä mainita. Kyllä sitä tuli 15 vuotta pelattua, mutta nyt oltu jo pari vuotta jäähyllä. Tähänki turnaukseen lähdin huoltojoukoissa! Tosiaan fun-sarjaan oli tunkua ja huippua oli!

Riikka, :) me ollaan käyty melkein aina kaikki turnaukset läpi:D Easterissakin pikkujunnuna, mut scania cup sattui sit niin moneen otteesee päälle. Delffari on kyllä meille ollu se kauden kohokohta aina ja niin oli nytkin ;)

Minna Cest, mulla kuumottelee niin paljon taas tän viikonlopun jälkeen, pitää kai kaivaa pelitossut jostakin :) ja vietiin me se ;)

Jenna, :) delffari on kyllä huikee turnaus.kiitti!

Anonyymi, haha:D mä hävitin mun jordanit!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu