Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Monki amor

1/08/2010

Monki amor

Nyt sit niitä ostoksia:

1. Ne, jo muutamaan kertaan hehkutetut Midcut bootsit Dinskosta. Niistä lupasin sitä wear with
-kollaasia, joten jätetään ne nyt vähemmälle:)

2. Toiset kengät myös Dinskosta ja super edulliseen hintaan. Mulla olikin kaapissa juuri sopiva rako vähän matala korkoisemmille nilkkureille. Nää on sen verta jalkaystävälliset et jaksaa, jopa mennä kouluun seisomaan koko päiväksi!


3. Tää lookbookin kuva on kummitellu mun koneella vuoden päivät. Oon etsinyt transparent paitoja tuloksetta. Täydellistä kokoläpinäkyvää ei vielä löytynyt (ainakaan omassa koossa) mutta Monkista kotiutin kaksi erittäin upeaa osittain läpinäkyvää vaatekappaletta ja aika hepposeen hintaan:)





Mekko valitettavasti kuvattu takapuolelta. Selkeempiä kuvia tulossa päältä varmaan ensi viikonloppuna jos se pääsee käyttöön...

4. Juoksutrikoot H&M:ltä, kaipasin toisia trikoita vanhojen rinnalle



Muista ostoksista ei ole kunnollisia kuvia, mutta mukaan tarttui vielä Weekdayn perustoppi alesta, alusvaatteita ja raitainen reikäneule (laitan myöhempään postaukseen kuvaa).

Viimeiseksi Jumpsuit 75% alesta hintaan 4e, mutta sitä täytyy vähän fiksailla. Ajattelin ehkä pistää shortsimalliksi. Kuvasta täydet kymmenen pistettä mulle, mut mitäs ootte mieltä?



Semmoista tällä kertaa. Huomasin hyväksi onneksi että kaikki sattui olemaan mustaa :D ei sillä ettei se ois mun yksi lemppari väreistä. Täytyy ehkä skarpata kevättä kohti ja etsiä niitä vaaleita sävyjä...

Postausehdotuksia sais mielellään heitellä ilmaan? mulla on jokunen idea valmiina, mut ois kiva kuulla teiltä mielipiteitä:)

Casey

Tunnisteet:

5 kommenttia:

8/1/10 23:18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiekkös, mitä näin gina tricotissa.. No tuollaisen läpinäkyvän transparent paidan!:) Se oli muistaakseni samanlainen kuin tuossa lookbookin kuvassa.. Että sieltä kannattaa käydä kurkkaamassa jos vielä himottaa!:)

 
9/1/10 00:24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lempi vaatteet postausta?! :>>

 
9/1/10 00:33 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyyni, aijaa oliks tää ihan forumin gina tricot vai mikä? koska kyselin niitä tos ennen joulua helsingistä ja ne sano ettei niille ole tullukaan semmoisia.sovitin nimittäin kyseistä paitaa ruotsissa joskus loppu kesästä,enkä tietty ostanu:D hmm. katsellaan

Anonyymi, joo pistetään korvan taakse:)

 
13/1/10 21:17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko nää sun vaatteet sieltä ruotsista, vai onko monki ja weekday saapunu jo suomeen? :)

 
14/1/10 00:22 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, nää on sieltä Göteborgin alennusmyynneistä. Eli ei vielä noita suomesta saa,eiköhän ne tossa kevään aikana aukene:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu