Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

W 2011

2/19/2011

W 2011

Noniin, nyt viimein näitä kuvia eilisistä Wanhojentansseista. Asiakas ainakin itse tykkäsi puvustaan ja kyllä minäkin tyytyväinen olin :) Materiaalina tuo sifonki on mahdottoman haastava saada pysymään kauniilla laskoksilla. Esim. jostain taftista yms vahvasta saisi helpot "kovat" laskokset. Myös tylli hieman kovempana tekisi nuo selkeämmiksi, mutta nyt olikin tarkoitus olla hyvin laskeutuvaa. Puku näyttää eriväriseltä salamakuvissa kuin ilman, siksi nappailin molempia. Kaiken kaikkiaan oli taas kerran hauskan näköinen päivä ollut tanssijoilla, tosin ainakin itseäni hieman harmittaa, että puvut ovat menneet yhä enemmän siihen jenkkien prom dance tyyppiin, enkä nyt puhu ihan perus kauniista iltapuvuista. Liiat strassit, hörlykät ja tietyt värit eivät ainakaan minuun iske, mutta makuja on monia :)
Mitäs te tykkäsitte?

EDIT: ja tosiaan vuosi oli jo 2011
xoxo
Casey

Tunnisteet: , , ,

8 kommenttia:

19/2/11 20:53 , Blogger Jessika kirjoitti...

W2011 ;) tosi kiva mekko! Mua harmittaa kovasti että poikaystävällä oli töitä, niin ei päässyt harjoituksiin, joten en päässyt tanssimaan :'(

 
19/2/11 22:36 , Blogger Jossu kirjoitti...

Itse olin kans vähän pettynyt pukutarjontaan tänävuonna kun olin wanhoja katsomassa. Miljoona lähes samanlaista turkoosia tai vaaleanpunaista tylli-paljetti-timantti-glitteri-röyhelö-prinsessamekkoa. Ehdottomasti sais olla enemmän tämäntyylisiä, pesee ne barbie mekot mennen tullen :)

http://sillysugarednuts.blogspot.com/

 
19/2/11 23:24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haha tossa yhteiskuvassa näyttää kuin useammalla tytöllä olis häämekko päällä!
oon joo samaa mieltä siitä, että liian prom-vivahteita tullu wanhoihin. muutenkin älytön härdelli tukan, kynsien, meikin jne kanssa... dislike
mutta upean mekon oot tehny! :)

 
20/2/11 00:04 , Blogger Emma kirjoitti...

Tuo on just sen tyylinen mekko minkä itekin haluaisin! Ihanasti laskeutuva helma tulee olemaan ihan ehoton - en kestä niitä kermakakkuhelmoja enkä myöskään niitä missä helma on iltapukumainen. Toi on just täydellinen:)

 
20/2/11 19:19 , Blogger Oea kirjoitti...

nätti mekko :)

mä nimenomaan tykkää niistä prom-tyyppisistä mekoista, ja oon aika katkera että itelläni oli aikoinaan sellanen perus iltapukumainen mekko. Tosin ei silloin kellään muullakaan tainnu sellasta prom-mekkoo meiän koulussa olla :)

 
20/2/11 22:42 , Blogger Jossu kirjoitti...

Tosi kaunis mekko, oot tehny hyvää työtä! :)

 
21/2/11 15:51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itselläni oli juurikin amerikkalais tyylinen tylliunelma. muita ei oikein ole kaupoissa tarjolla, eikä kyllä haittaakaan. mielestäni tuo päivä on niin ainutkertainen että kunnolla prinsessaksi kuuluukin heittäytyä kampausten, meikkien, kynsien ja kaiken mahdollisen glitterin kanssa! tuo puku ei jää yhtään mieleen ja on aika tylsä...
-Sari

 
21/2/11 17:01 , Blogger Casey kirjoitti...

Jessika, kiitti :>

Jossu, näinhän se menee :) mutta makuasia tämäkin on kuten jo sanoin aiemmin. Kyllä sitä vähän glamouria saa olla mutta mun mieleen on juuri tämmöiset vähän eri tyyppiset puvut. Kiitti!

Anonyymi, kiitos:> aivain aivan, itse tykkään muutenkin suht luonnollisesta lookista, joten älytön tälläytyminen ei oikein kuulu mun suosikkeihin edes tämmöisinä erityisinä päivinä :)

Emma, kiitos :>

Oea, kiitti! en mäkään niitä vihaa :D se vähän riippuu miten ne kantaa yms. mutta jos pitää valita niin tykkään tyylikkäistä puvuista enemmän :)

Jossu, kiitos paljon :)!

Sari, kuten sanoin tämä on vaan mun mielipide :) ja tosiaan tuo mekko oli tehty ihan asiakkaan toiveiden mukaan, eikä mun omien ihanteiden. Asiakas ei ole mikään glitterifani, joten tietenkin hän saa sellaisen mistä itse tykkää. Jos nyt tekisin oman mekkoni se ei todennäköisesti olisi kumpaakaan tyyppiä vaan jotain aika erikoista, omasta mielestäni "taiteellista" :) Mä en muutenkaan pidä mistään laitetuista kynsistä/pidennyksistä yms härdelleistä, joten tässäkin tykkään enemmän luonnollisuudesta ja omaperäisyydestä. Mutta kuten jo alussa toistin mielipide on aina mielipide eikä niistä voi kiistellä! Mä arvostan ihan kaikkien mekkoja ja kampauksia jne. koska kaikissa on varmasti ollut paljon hommaa ja mikä tärkeintä niiden kantajat näyttävät onnellisilta:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu