Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ostorumba

8/09/2011

ostorumba

Tänään pikkusen pitkäksi venähtäneen brunssin jälkeen suunnattiin Teemun kanssa kaupungille. Molemmat tehtiin ihan huippu löytöjä. Ite tein sitte kaikki syysostokset kerralla, mutta palataan niihin huomenna. Voin etukäteen sanoa, että takkí ja kenkä ongelmat hoidettu!
Päällä oli hiukan unohdetut kirppashortsit ja uusia koruja. Äsken ahtasin itteeni loput brunssin jämät ja nyt ajattelin mennä ajoissa nukkumaan.

xoxo
Casey

Tunnisteet:

4 kommenttia:

9/8/11 22:08 , Blogger Ansku kirjoitti...

Onko toi laukku uusi? menny multa ihan ohi jotenkin, jos oot sitä esitellyt täällä? Mistä ja millon ostettu? :-)

 
9/8/11 22:55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tosi nätti asu! ihastelen tuota harmaata laukkua, taidan omistaa samanlaisesta materiaalista tehdyn /saman kaupan jopa? (GT) ihan pikkuisen olkalaukun. tuo on kyllä kätevän kokoisen näköinen, pitkä hihna & lyhyetkin kahvat voii että. en ala miäkii tahon :p

vooi, olisi kiva jos kerralla saisin koko syysvaraston kuntoon ! mutta voi olla että sieltä täältä tulisi kumminkin tehtyä vielä parempia löytöjä kun syksyvalikoimat kasvaa entisestään..^^


xx indie by heart

 
10/8/11 11:43 , Blogger Katja kirjoitti...

tosi kiva asu.. Tykkään tosta kaulakorusta toooosi paljon!! :) Eilen alkoi itestä tuntua ihan syksyltä ja se tosiaan tarkottas itselläkin vähän syysshoppailuja ennen koulun alkua.

 
10/8/11 18:09 , Blogger Casey kirjoitti...

AnsQ, laukku on kuules ikivanha, ostin sillon kun asuin ruotsissa gt:stä. Tulee vaan harvemmin käytettyä ton värin puolesta, mut malli on loistava.

indie by heart, joo noita oli sillon pieniä sekä isoja. Mulle käyttöä on ehdottomasti noille isoille, joten päädyin siihen :> mulla on nyt isoimmat syysjutut hankittu ja niitäkin harkitsin ehkä liiankin monta kertaa:D en usko että tuun katumaan kyllä näitä!

Katja, mulle tuli niin hyvä fiilis niistä syksy jutuista ja tänään aamulla oli vielä tosi ihana syyskeli (joka harvemmin riemastuttaa ketään kesää rakastavaa). Oon ihan täpinöissäni jo, että saan pukea kerroksia ja syyskenkiä päälle :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu