Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

syksyn juhliin

8/27/2011

syksyn juhliin

Nyt tuli ajankohtaiseksi pohtia vähän tulevan sesongin juhlavaatteita niin ajattelin koota niistä pienen jutun. Aion taas ommella muutamat mekot tarvittaviin tilaisuuksiin itse ja inspiraationa tällä kertaa metallinsävyt ja jalokivet. Ensimmäiselle asulle on tarve jo viikon päästä, kun eräät ystävämme menevät naimisiin :) Jalokiviväreistä smaragdi tuntuu mielenkiintoisimmalta vaihtoehdolta ja yllättäen löysin juuri oikean väristä kangasta varastosta. Maxi-mittaista mekkoa olisi siis tulossa, mutta palataan siihen myöhemmin. Minun piti jo viime talvena väsätä kultainen mekko, mutta tänä syksynä on sitten sen vuoro. Erilaisia kangas vaihtoehtoja löytyy jo kaapista, joten eikun mallia suunnittelemaan. Muuten, kuinka mahtavia juhlakoruja ovatkaan kullatut sulkakorut tähän sesonkiin (siis ei mitään metallisia vaan ihan perussulkia, jotka on kullattu)!

Muitakin mekkoa tulen varmasti tekemään, mutta nämä olivat nyt tunkemassa ensimmäisenä verkkokalvolle. Mitens teillä? Onko syksyyn tulossa juhlamekkojen tarvetta?

p.s. vika työpäivä alkaa iiiihan kohta!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

4 kommenttia:

27/8/11 09:50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OLET AIVAN IHANAN VÄLITTÖMÄN OLOINEN PERSOONA. Sun blogia lukiessa tulee ainakin hyvä mieli ja et turhia täällä itkeskele(toki pahaa mieltä saakin ajoittain itkeskellä, ei sen puoleen). Kiitos!

 
27/8/11 20:30 , Blogger Sunshine kirjoitti...

Mulla on 18-vuotissynttärini tiedossa tänä talvena ja oon miettiny jotain värillistä(punaista?) mekkoa, jonka pystyisin ottamaan mukaan lomamatkallemme keväällä. Minkälaiset mallit ja värit on tänä keväänä "in"?

PS noi vaikuttaa tosi ihanilta noi sun suunnitelmat:)

 
27/8/11 20:56 , Blogger Katja kirjoitti...

kaikkia mekkoja olisi kiva kyllä väsäillä jos ehtii(ilm. siirryn aiemman amk-koulukokemuksen vuoksi suoraan kakkoselle niin tulee vähän kiire vuosi :D )... itse haluaisin kanssa kovasti jonkun vihreän. Yritin jo kesän häihin semmoista etsiä, mutta ei ollut saatavilla..

Kullatut höyhenet kuulostaa mageilta t. höyhenhullantunut!

 
27/8/11 22:41 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, johan ole kommentti <3 ihana kuulla tämmöisiä juttuja. Kiitos itsellesi :)

Sunshine, en ole vielä ihan ehtinyt tutkia seuraavaa sesonkia, mutta punainen on aina hyvä ja varma valinta :) Luulen, että nuo jalokivivärit ja metallin sävyt jaksaa puskea myös keväällä trendijuttuihin eli ehkä niistä joku tuntuu omalta. Kaunis rubiininpunainen voisi siis olla hyvä! Niin ja kiitos!

Katja, näihän se menee ettei sitä aika vaan aina ole. Onneksi nyt lukkarissa on vähän edes tilaa, niin pitäisi jotain ehtiä tekemään :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu