Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ostoslistaa keväälle

1/09/2010

Ostoslistaa keväälle

Päätin sitte hirveen kiireen keskellä ruveta listaamaan mun kevään hankintalistaa. Koska mitään muutakaan järkevää tekemistä ei mukamas ollut tai sit oli mut ei vaan pystyny...

Tässä nyt muutama ehdoton ja jo piakkoin hankittava:



1. Tää ei ole ykköshankita, mut näköjään ekana listassa eli farkkupaita mut tällä kertaa kiitos army/khakivihreänä. Balmain ja Jean Paul Gaultier ovat tän pyynnön innoittajat, ajattelin että voisin värjätä vanhaa paitaa, koska tuskin löytyy tuota ihan heti kaupasta.
kuva Asos

2.Circle scarf kokoelma kaipaa kipeästi puuttuvaa palaa ja se on raidallinen, kuten myös 3. kuvan jakku. Näihin ei tarvitse muuta sanoa kuin että Givenchy vei mun sydämen. Nää molemmat taitavat mennä suoraan DIY koppaan, eka piheyden ja toinen tarjonnan puutteen piikkiin.
kuva stockholmstreetstyles

4. Ehdoton ykköshankita ja jo nyt huutava pula: uusi musta gardigan. Toivon että mun Zaran joululahja lahjakortti kuittaa tän ensi viikolla!
kuva Asos

5. Tän jakun bongailin jo ennen joulua joidenkin bloggareitten esim. Auroran sivuilta. Tän värisen jakun oon valmistautunu myös tekemään itse, jos toi Gina Tricotin tai jonkun muun oma vastaa mun vaatimuksia. Haaveilin tän tyylisestä jo viime keväänä mutta nyt nude bleiseri kevääksi on ehdoton!
kuva Auroran blogista

6. Viimeiseksi, muttei listan lopuksi, kapeat collegehousut. Näihin toivon törmääväni myös tuo Zaran lahjakortti kädessä:)
kuva f21

Näiden lisäksi esim. unelman ohut silkkipaituli ja täydellinen kukkamekko/tunika ois mukavia lisäyksiä kevääseen.

Kevään ostoslistalla huomautus väreistä. Yritetään sitä ikuista mustaa edes vähän syrjäyttää. Oon ehkä maailman huonoin värien käyttäjä joten mun ikuinen kolmikko musta/valko/harmaa ei katoa mihinkään. Mut jo viime kesän suosikki nude ja uutena värinä army/khakivihreä saavat tilaa vaatekaapista. Ratkaiseva vihreä ostos keväälle on jo tehty ja esittelen sitä midcuttien yhteydessä:)




Huh mitä selityksia, nyt nautin vielä näistä talvikeleistä vaikka en olekaan talvi ihminen yhtään. Pakko silti  myöntää että tänään ainakin täällä oli jumalaisen kaunista (ja hiton kylmä)!

Hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Casey

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

11/1/10 19:14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

löysin juuri blogisi ja huomasinkin että opiskelet vaatetusalaa!
itseänikin kiinnostaa tuo ala kovasti niin olisi kiva jos valaisisit missä koulussa opiskelet ja mitä vaaditaan, että pääsisi sisään? millaiset pääsykokeet, ompelitko paljon jo aikaisemmin yms?
Kiitos paljon ! :)

 
11/1/10 23:10 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, mä oon ommellu ja ollu kiinnostunut alasta varmaan koko pienen ikäni. Kävin vuoden ammattikoulun pukuompelija-linjaa lukion jälkeen ja sitten hain tonne vaatetusalalle. Osa meidän opiskelijoista on ennen tätä jo valmiita pukuompelijoita ja pieni osa ei ole ommellut ollenkaan ennen koulua. Sisään pääsee mun mielestä erittäin motivoituneella asenteella, sekä piirustus ja sommittelutaidolla. Pääsykokeissa oli ainakin meillä haastattelu, äidinkielen ja matematiikan testi, piirustus ja suunnittelu tehtävä ja muotoilu tehtävä. Ja me opiskellaan kolmella painopisteellä: suunnittelu, kaavoitus&ompelu ja alan bisnes puoli. 2vuotta pakollisia ja sit saa vapaasti painottaa jotain noista kolmesta tai olla painottamatta, kaikista tulee vestonomeja! Huh olipa pitkä selitys, kysy ihmeessä jos tarviit lisätietoja:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu