Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hattrick

3/14/2010

Hattrick

Tykkään hatuista, oon aina tykänny. Talvet menee melkein aina pipo päässä. Mutta muuten osaan laittaa sen päähän vain biitsillä yms. Muutos tähän,kiitos!
kuvat Zara, lookbook.nu

Yksi hattu multa löytyy, kaivataan toinen,enemmän pyöreämpi lierinen. Tässä kuvia ja samalla fiilistelyä tulevaa matkaa varten:
Hattu oli myös teemun käytössä:Nyt kouluhommia,lovely sunday tulossa.

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

5 kommenttia:

14/3/10 14:01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

suosittelisitko sellaisia nilkkaan ylettyviä gladiaattorisandaaleita, vai sellaisia nilkan alapuolelle ulottuvia? kummista tykkäät itse enemmän?

 
14/3/10 14:13 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, juuri kävin itseasiassa hakemassa mun kesäkengät ullakolta:)! multa löytyy muutamat semmoiset sandaalit ja kaikki on joko nilkkapituisia tai kehräsluun alle tulevia. Vois kyl olla kiva jotkut tosi pitkälle sääreenkin tulevat.Itse tykkään niistä nilkan alle tulevista,koska ne ei ainakaan hierrä kuumalla ilmalla ja pitkillä kävelymatkoilla! Voisin heittää pienen postauksen nykyisistä ja toivelistalla olevista kesäkengistä?

 
14/3/10 16:26 , Anonymous nina kirjoitti...

Heippa! Anteeksi jos tää kysymys on liian tungetteleva tai jotain, mutta voisitko kertoa vähän miten treenaat? Sulla on ihan mielettömän upea kroppa ja hyvä tyyli. Keep up the good work ja sitä rataa!

 
14/3/10 18:00 , Blogger Casey kirjoitti...

nina, mä treenaan nykyisin itekseni 4-6x viikossa. Aikaisemmin oon pelannu tosi aktiivisesti korista ja harrastanu telinevoimistelua. Nyt mun treenaus on pääosin juoksemista, lisäks pientä salitreeniä ja pilatesta:) thats it!

 
14/3/10 19:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo sellanen postaus olis kiva! ku ite tässä nyt mietin että kummat tollasita gladiaattoreista tilaan? mahd.äkkiä olis kiva:P!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu