Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Otoño

9/06/2010

Otoño

Innostuin noista viime vuoden syksykuvista niin, että pukeuduin aika syksyisiin vaatteisiin tänään. Harmi ettei vielä ainakaan täällä ole lehdissä kauniita värejä mutta kyllä tuo vihreäkin kelpaa! Päällä uusi kirppisneule.
Mitä tykkäätte löydöstä? :) Tänään löysin villapaidan pariksi täydelliset pöksyt. Ostin viime vuonna nuo mustat ratsastuslegginsit ja nyt ihanat kamelin väriset samaa mallia olevat, eli Zarasta nämäkin:)
Kiitos muuten kaikille blogikirppikseen osallistuneille.Uusille tuleville omistajille on jo ilmoitettu ja postitettavat kohteet lähtevät matkaan heti kun saan osoitteet :)

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

6/9/10 19:42 , Blogger Peaches kirjoitti...

Ihana toi koko asukokonaisuus :) Noi kengät aiheuttaa mulle vieläki sydämen tykytyksiä, harmi et missasin ne sillo keväällä! Mistä kirpppikseltä löysit ton villapaidan? :)

 
6/9/10 20:45 , Blogger Johanna kirjoitti...

nuo sun kengät on aivan täydelliset! ♥

 
6/9/10 21:04 , Blogger Carla kirjoitti...

kengät on aaaiiiivan ihanat <3 ! mistäs ne on repästy? :))

 
6/9/10 21:10 , Blogger Casey kirjoitti...

Peaches, kiitti:) paita on Kotkasta yheltä mun vakkarikirppikseltä!

Johanna, kiitti:)

Carla, kiitti:) Zaran alesta kesäkuussa!

 
6/9/10 21:16 , Anonymous Ella kirjoitti...

Ai hitsi et mä en pääse yli noiden kenkien täydellisyydestä, kirpasee tosi pahasti. Viidet nilkkurit mä olen tälle syksylle ostanut, mutta niistä yhetkään ei vedä vertoja noille :D Siispä luultavasti yhtä ihanien yksilöiden etsintä jatkuu. Mutta ihanan syksyinen asu, ja tosiaan hyvä löytö toi villapaita! :)

 
6/9/10 21:38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, kaikille on siis ilmoitettu keitä onnisti blogikirpputorin saralla? Tuli vain mieleeni etten varmaan saanutkaan huutamaani vaatetta kun ilmoitusta ei ole tullut :D varmistus vain :)

 
6/9/10 21:47 , Blogger Casey kirjoitti...

Ella, :) mä tykkään niistä päiväpäivältä kans enemmän! kiitti!

Anonyymi, joo kaikille korkeimmat tarjoukset tehneille on ilmoitettu:) ensi kerralla sitten!

 
6/9/10 22:52 , Blogger Reetta kirjoitti...

Mahtava asu! Ihanan lämpimän oloinen villapaita ja kiilakorot kaverina toimii niin hyvin!

 
7/9/10 12:49 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Ratsastuspökät on ihanat! Meinasin joskus ostaa samanlaiset, mutta eri värisenä. En kuitenkaan keksiny, että minkä kanssa niitä käyttäisin, niin kauppaan jäi ! (nyt kaduttaa :D) Minkä kanssa sä käytät noita?

 
7/9/10 13:14 , Blogger Casey kirjoitti...

Reetta, kiitti:)

AnsQ, kiitti:) no mulla on ne mustat noissa kuvissa:D eli vaikka noin!

 
7/9/10 15:59 , Anonymous Maria kirjoitti...

rakastan sun blogia yli kaiken, suomen paras muotiblogi ehdottomasti. olis kuitenkin niiiiin mukavaa jos viittisit edes sillon tällön kertoilla vähän sun päivän tapahtumista ja tekemisistä yms. parhaita postauksia on esim. ruokapostaukset/herkuttelupostaukset!

 
7/9/10 16:56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vähän hassu kysymys, mutta tietäisitkö mitään hyvää (noh, omasta mielestäs hyvää) ruotsinkielistä blogia? Näppärä tapa pitää kielitaitoa yllä. ;)
- Maria

 
7/9/10 16:57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vähän hassu kysymys, mutta tietäisitkö mitään hyvää (noh, omasta mielestäs hyvää) ruotsinkielistä blogia? Näppärä tapa pitää kielitaitoa yllä. ;)
- Maria

 
7/9/10 17:26 , Blogger Casey kirjoitti...

Maria, voi kiitos ihana:) ja kiva kuulla parannusvinkkejä. Mulla on pitkän aikaa ollut tarkoitus tehdä "Kaisan päivä" tyyppinen postaus. Lähdetään vaikka sillä ja lisäillään niitä perusjuttujakin tänne:)

Anonyymi, hmm. Mä luen aika paljon nimenomaan ruotsalaisia blogeja. esimerkiksi nyheter 24:sen bloggareista löytyy muutama suosikki http://nyheter24.se ja tietysti perus Elin Klingin käyn kurkkaamassa aika ajoin. Stockholm streetstyle ja glamour.se on myös sivustoja, joita kannattaa vilkuilla:)

 
7/9/10 22:35 , Blogger raakel kirjoitti...

oot syötävän söppänä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu