Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vahinkolöydöt

11/05/2010

Vahinkolöydöt

Helou, pyörähdin tänään keskustassa tarkoutuksena rentoutua rankan kouluviikon jälkeen ja henkisesti valmistautua tulevaan viikonloppuun. Luvassa on niinkin ihania juttuja kun kahteen tenttiin lukua (suuri harvinaisuus meidän alalla) ja suursiivousta. Ajattelin mennä kaupoille vain katselemaan uutuuksia ja heittämään aivot narikkaan hetkeksi, shoppailu ei ollut päätarkoutus, mutta siksi se muuttui. Onneksi sentään vedin aika nopeasti pelin poikki niin tilikin hymyilee vielä:)
JC:stä lähti mukaan sormus ja sormus/rannekoru
Viimein perfect perustoppi Monki ja löysähkömmät villahousut H&M (mahdoton saada selvää tässä, mutta later)
Olisin vielä kovasti halunnut ostaa sen Monkin furball-neuleen tai saman mallisen lörttöpaidan Zarasta., mutta ehtiihän sitä myöhemminkin :) Näiden lisäksi löysin kivoja mekko inspiksiä hennesiltä. Uusi visio myllää jo mun aivoissa. Mulla taitaa olla pakko mielle näihin juhlamekkoihin, voin kohta perustaa jo näyttelyn :D Matkalla ruokakauppaan poikkesin vielä lähikirppareille ja HYVÄ ETTÄ MENIN.

Furball-gardigan (50% Mohairia!) harmaa hapsu kudottu mustaan neulokseen 2 e

Käyttämätön beige viitta (laputkin vielä paikallaan) 2,5 e
Mitäs tykkäsitte? Iskikö kirppislöydöt vai muut? :)

Pahoittelen muuten ettei ole näkynyt asukuvia yms.mutta ei ole ollut hovikuvaajia paikalla. Teemu palailee alkuviikosta Ruotsista niin sitten saadaan taas kuvia peliin :) Pari kivaa asukomboa on tässä tultu kokeiltuakin, mutta otetaan uusiksi niin pääsette tekin näkemään. Nyt hauskaa viikonloppua kaikille!
xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

5/11/10 23:28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sä olisit täydellinen muodin huipulle kisaan!! olis ihana nähdä sut siellä! osallistu!:)

 
6/11/10 13:28 , Blogger iina kirjoitti...

aivan huikeita löytöjä teit kirpparilla !

 
6/11/10 15:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moikka! :) mitä vestonomiksi hakijalta vaaditaan? helppo päästä sisään? miten pääsee?

 
6/11/10 18:24 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, :D tätä on taas kuultu muutaman kerran kun ilmottautuminen alkoi. Katsellaan nyt,en tiedä onko se ihan mun juttu.Tuo nrj fashion awards houkuttelee ens vuonna enemmän:)

iina, kiitti:)

Anonyymi, hmm. ei sinne nyt helppo ole päästä, tais ollu joku 5-6. vaikein suomen ammattikorkeista:D mut kova into+jonkinlainen luovuus ja näkemys auttaa jo paljon. Ei tarvitse olla mikään huippu piirtäjä yms, tärkeämpää on olla realistinen tulevaisuuden yms kanssa. Semmoset "mä oon niin muotitietoinen" heivataan aika nopeasti:D Kannattaa lainata vaikka kirjastosta Vaatetusalan perusteet-kirja niin voi helpottaa:)

 
6/11/10 19:01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei minäkin haluan villapöksyt? paljon niillä oli hibtaa? (:

 
6/11/10 20:24 , Blogger Casey kirjoitti...

Nelli, 19.90 :)

 
7/11/10 17:55 , Blogger Jennakaroliina kirjoitti...

Ihania koruja kyllä löysit :)

 
8/11/10 15:59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no yritä ainakin sinne muodin huipulle. kokemusta ainakina saat ja muutenki siitä voi auveta portteja vaikka minne.olin tosi kivaa ja sulla olis hyvät mahikset päästä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu