Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hanko Sushi

1/11/2011

Hanko Sushi

Mä päätin kehitellä jotain uusia postauksia uuden vuoden kunniaksia ja tässä tulee nyt ensimmäinen idea. Epävirallinen ravintola-arvostelu nimittäin :) Ei ihan kauhean usein käydä ulkona syömässä, mutta silloin kun käydään niin kokeillaan yleensä uusia paikkoja. Ajattelin, että voisin jakaa näitä uusia kokemuksia myös teidän kanssa muutenkin, kuin kuvaamalla ruoan ja asuni.

Ensimmäisenä tähän haasteeseen lähtee Hanko Sushi (Jumbo), jossa syötiin sunnuntaina lounasta uuden kämpän kunniaksi!
Nimi, logo, väritykset aika perinteiset sushi-ravintolalle ja näin ollen helposti tunnistettavissa. Paikka oli esteettisesti myös miellyttävästi ja modernisti sisustettu ja se oli siisti. Plussaa annan aina siitä, että ruoka tehdään asiakkaiden silmien alla. Tarjoilu oli suhteellisen mutkatonta ja nopeaa, vaikka satuttiin ehkäpä vilkkaimpaan aikaan paikalle. Likaiset astiat vietiin ripeästi pois ja uusia asiakkaita palveltiin heti. Ruokailuastiat olivat aika perussettiä ja PUHTAAT (tämäkään ei ole aina taattua)! Istumapaikkojakin oli suhteellisen paljon, sekä baaritiskejä sisäpuolella, että käytävälle rakennettu isompien pöytien saarreke. Itse tykkään istua ravintolassa niin, että voi katsella ohi kulkevia ihmisiä ja tässähän se onnistui hyvin.
kuva: hankosushi
Sitten itse ruokiin. Annoskoot olivat hintatasoon hyvän kokoisia ja maki rullat myös (joskus näkee semmoisia pikkurillin kynnen kokoisia ja niistä saa maksaa maltaita!). Me otettiin 14 biitin sekalainen meny + 8 lohimakia. Täytyy sanoa, että oli yhdet parhaista lohimakeista mitä oon ikinä syöny! Muutenkin paikan makit ansaitsee hatun noston sekä koon/hinnan että maun puolesta. Nigirit maittoivat myös hyvin, paitsi tuo chilitonnikalatahnamössö? ja ankerias eivät oikein uponneet. Erityismaininta pitää antaa paikan soijasta, joka oli kerrankin todella hyvää. Ei liian suolaista tai liian mautonta. Mikään ei nimittäin minun mielestäni pilaa sushia, kuin tosi suolainen soija...
kurkku-maki 3x, lohi-maki 3x, rapu-nigiri, tonnikala-nigiri, lohi-nigiri, chili-tonnikala?-nigiri, tofu-nigiri, munakas-nigiri, grillilohi-nigiri ja ankerias nigiri
Näillä perusteilla mulle jäi tosi hyvä fiilis lounaasta ja aion mennä varmasti uudestaan. Hanko Sushi ravintoloita löytyy myös muualta pääkaupunkiseudulta, sekä parista muusta Suomen kaupungista. Lisätietoja löydät heidän suhteellisen laadukkailta nettisivuilta, joille plussaa selkeästä menystä hintoineen sekä kuvineen!

Hankosushi saa minun 5 tähden raadissa 4 tähteä :)

Mitäs tykkäilitte uudesta postaussarjasta? Kannatetaanko jatkoa?
Näitä arvostelujahan voisi tehdä myös muista aihesta leffat, kirjat yms.
Mikäli teillä on muuten jotain ideoita blogiin niin heitelkääpä ilmoille :)

xoxo
Casey

Tunnisteet:

10 kommenttia:

11/1/11 18:04 , Anonymous Annie kirjoitti...

Joo, kiva idea! :) Ja mieluumminkin ehkä juurikin leffoista ja kirjoista, sillä asun eri paikkakunnalla joten ravintola-arvostelut menevät aikalailla hukkaan.. (tosin tuli aika kiva sushin himo tästä postauksesta.. :D)

 
11/1/11 21:03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljon makso/ yleisesti paljon sushi maksaa helsingissä missä oot syöny? :)

 
11/1/11 21:44 , Blogger inni kirjoitti...

Kirjat ja leffat iskisi kovasti!

 
11/1/11 21:46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei mahtava idea!! :) Ruoka-juttuja olis tosi kiva kuulla lisää, kannatan :)

 
11/1/11 22:14 , Anonymous battery kirjoitti...

joo ruoka kirjat ja leffat kuullostaa hyvälle :) hyvä idea!

 
11/1/11 23:19 , Blogger Kata kirjoitti...

Oi mä ainakin oon vastaavien postausten kannalla!
Itse en ole oivaltanut mitä niin herkullista siinä sushissa on, mun mielestä se on aika turhaa, ehkä mä kuitenkin jonain päivänä opin :D

 
12/1/11 00:43 , Blogger ROSA kirjoitti...

oikun kiva idis, oon ite niin nössä menemään uusiin paikkoihin syömään jos kellään ei ole kokemusta tai olen itse maksamassa:D tästä saakin sitten hyviä ideoita hyvistä ruokapaikoista! Ja hei kotipostausta peliin uudesta kämpästä ;)

 
12/1/11 17:35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköstä sushia! Täytyy käydä testaamassa seuraavan kerran kun siellä suunnilla liikkuu:) Toi sun koru on muuten aivan ihana, mikä sulla on tässä. Ja täällä odotellaan myös ruokajuttuja lisää sekä kuvia siitä teidän uudesta kämpästä :)

 
12/1/11 22:17 , Blogger The 13th muse kirjoitti...

oh, you're so pretty, lovely blog btw :)

 
17/1/11 21:40 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Joo kiva idea, vaikka nuo ruokapaikat eivät mua kosketakaan :p

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu