Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuukausi aikaa h-hetkeen

1/18/2011

Kuukausi aikaa h-hetkeen

Nyt pientä sneakkiä tulevaan wanhojen mekkoon. Saatiin se tänään koululla sovitettua ja esiteltyä luokallekin (koulutyönä siis teen tätä). Se ketä nyt tämä asia kiinnostaa niin kerron, että yläosan olen kaavoittanut asiakkaan mitoille, samoin helman alemman kankaan. Tuo helman sifonkiosa muotoillaan päälle ja tässä olen nyt tehnyt ensimmäisen kokeilun siitä. Tuo valkoinen "vyö" oli vain mallina tässä, nimittäin todellista vyön väriä ei ole vielä päätetty. Luultavasti jotain vaaleaa/hopeaa tullaan käyttämään. Helman alta puuttuu tyllimekko ja näyttää sen takia aika laimealta, eli siihen tulee muutos! Mutta mitäs tuumitte tässä vaiheessa?
Loppuun vielä äsken Anttilan loppuun myynnistä löytynyt erittäinkin mieluinen juttu, nimittäin kameran kolmijalkainen säädettävä jalusta! Hintaa jäi alennuksien jälkeen pari kymppiä. 
Nyt äkkiä Teemun lahjojen kimppuu. Sillä on huomenna synttärit ja lahjat on ihan vaiheissa ja kämppä on kuin pommin jäljiltä. Nooo on mulla vielä muutamia tunteja tässä aikaa...

xoxo
Casey

18 kommenttia:

18/1/11 17:24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hienolta näyttää tuo mekko:) itse ku olen vaatetusalaa opiskeleva pomppasi vaan silmille että onko tuossa yläosassa nuo leikkaukset suorassa? saattaaahan tuo kuvakin huijata! mutta hieno mekko tulee!:)

 
18/1/11 17:27 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kyllä ne ihan suoraa menee :) nuo laskokset ja väärän kokoinen "malli" voivat aiheuttaa vääristystä. Lisäksi sieltä puuttuu vielä luut ja vuori :)

 
18/1/11 17:30 , Blogger Mirella kirjoitti...

Hahah apua kuolen nauruun. Anteeksi, en yleensä ole kauhean ahkera kommentoija, mutta nyt teen poikkeuksen! Luin nimittäin ton otsikon vahingossa "Suksikaa helvettiin" vaikka siinä lukee "Kuukausi aikaa h-hetkeen".. En tiedä miten sen tein mutta sain hirveen naurukohtauksen :DD

Muttajuu, upea mekko ja sä oot kauheen ihana! :) Ihanaa tiistaita<3

 
18/1/11 17:38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

teen just itekki vanhoje mekkoo(: Toi helma laskeutuu tosi nätisti!

 
18/1/11 17:52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kenelle tämä mekko on siis menossa ? :)

 
18/1/11 17:53 , Blogger r-ii kirjoitti...

hyvälle vaikuttaaa!:) onko toi jalusta hyvä?

 
18/1/11 18:03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Osaisitko neuvoa millaisia yläosia kannattaa pienirintaisen käyttää?

 
18/1/11 18:44 , Blogger Casey kirjoitti...

Mirella, :D ja mä taas luin ekat sanat ja aattelin et nyt tulee joku tosi "kannustava" kommentti! Mutta sitä se oli sitten oikeasti. Kiitos ihana :)

Anonyymi, :)kiitoksia, tsemppiä ompeluihin!

Anonyymi, mun pikkuserkulle :)

r-ii, mitä nyt kaupassa äsken kerkesin kokeilla niin tuntu ihan hyvältä:) kiitti!

Anonyymi, no itse pienirintaisena en suosi mitään syviä v-aukkoja tai niskalenkkitoppeja. Parhaimmiksi olen todennut erilaiset poimutukset,vedokset yms. joilla saa sitä ehkä sitä puuttuvaa runsautta tohon rintojen kohdalle. Yleisestikin kaikki millä voi korostaa (ruusukkeet/printit/paljetit jne.) joilla saa katseen kiinnittymään toimivat tässä.Sydämenmuotoiset yläosat olen myös kokenut hyväksi. Tärkeää on myös korostaa rinnan alapuolen/vyötärön pienuutta, jotta ero olisi selkeämpi!

 
18/1/11 19:03 , Blogger Daphnion kirjoitti...

Mulla on samanlainen jalusta ja on kyllä toiminut oikein mainiosti. :) Kannattaa joku pieni paino väsätä siihen koukkuun, niin ei oo kamera jalustoineen maassa jos vähän tönäisee tai tuuli puhaltaa.

 
18/1/11 19:49 , Blogger Jenna kirjoitti...

Oi, aivan ihana mekko! Oot taitava.

 
18/1/11 20:56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kaunis =) mietin vaa et jos itselläs olisi juhlamekkoa vaativa tilaisuus, pystyisitkö itse käyttämään tuota kyseistä mekkoa? Jos vaikka eri värisenä?

 
18/1/11 21:02 , Blogger Casey kirjoitti...

Daphnion, okei,kiitti vinkistä:)!

Jenna, kiitos :)

Anonyymi, siis meinasitko että tuota ihan samaa vai saman mallista? samaa en koska ollaan eri kokoisia, mutta saman mallista ehkä. Erivärisenä voisi olla minullekin sopiva, toisaalta tykkään ehkä vähän erikoisemmista :) Mutta eihän tuossa mitään vikaa ole, itsehän sen olen asiakkaan toiveiden pohjalta suunnitellut :D

 
18/1/11 21:40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pitääkö olla hyvä matematiikassa, jos haluaa opiskella vestonomiksi? Itselläni matematiikka on juuri se vaikein juttu - perusasiat sujuu kyllä hyvin, mutta tilastot ja muut eivät... T. matikan numero lukiossa 6...

Ja onko sillä mitään väliä kouluun hakiessa, että mitkä aineet sitä on kirjoittanut lukiossa? Vai onko jotain mitä kanttaa vestonomiksi hakiessa kirjoittaa?

 
20/1/11 11:34 , Blogger -emmi- kirjoitti...

Hei!
Ei sulla ois myytävänä mitään (36) kenkiä? =) ihan minkä tyylisiä? sulla on kiva tyyli joten aattelin,että vois löytyy jotain mun mieleen :)

 
20/1/11 13:03 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, no ei siinä nyt varsinaisesti tarvi hyvä olla. Pääsykokeissa on kyllä matematiikan osuus ja mulle se oli ainakin naurettavan helppo:D mutta tosiaan luin pitkän matskan ja suht hyvillä arvosanoilla. Koulussa meillä on yrityslaskentaa yms. ei mitään ihmeellistä. Arvosanoista kysytään ainoastaan äidinkieltä, joten en nyt osaa sanoa mitä kannattaisi lukea ja mitä ei :) en usko että sillä on kauheasti merkitystä.

-emmi-, hmm on mulla itseasiassa tulossa myyntiin, tai olin ajatellut viedä ne myytäväksi Valtteriin joku viikonloppu. Pitää tsekata ne vielä läpi nyt kun muutto alkaa olla selvä :)

 
20/1/11 19:10 , Anonymous Anna kirjoitti...

ihana mekko. oon niin kateellinen sun ompelijanlahjoillesi. tykkään tehdä yksinkertaisia vaatteita, kuten mekkoja, mutta se olisi paljon paljon mielekkäämpää jos omaisi sun taidot!

 
20/1/11 23:40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

upee!!

 
27/1/11 21:46 , Blogger -emmi- kirjoitti...

kivaa! :) laita tänne nettiinki jotain kenki yms,.. :)) ku ite asun phjosemmassa nii ei valtterii iha heti pääse :/

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu