Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Muodin huipulle

2/22/2011

Muodin huipulle

Tänään on ekaa kertaa tuntunut, että tässä tosiaan ollaan lomalla. En tiedä johtuiko se siitä, että palasin aamulla kotiin vai siitä, että nukuin 3 tunnin päikkärit. Joka tapauksessa päikkärit teki super nannaa ja sen jälkeen siivosin hihat heiluen koko talon ja päälle kävin vetämässä sali-session. Ainuttakaan kuvaakaan en ole napsinut, joten pistetään shoppailu-fiilistely-kollaasia tulevasta reissusta kehiin jo näin päivän etukäteen. Torstaina tosiaan olisi tuo lähtö ja näillä näkymin eka päivä tulee menemään Köpiksessä ja sitten illalla Ruotsin puolelle majoittumaan Malmööseen. 
kuvat/pics: Urban Outfitters, Monki, Cubus, Bikbok, Zara, Topshop

Äsken iltapalaa mussutellessa tuli myös katsottua eka jakso Muodin Huipulle kakkostuotantokautta. Tämä sattuu lukeutumaan niihin ainokaisiin ohjelmiin, joita jaksan/haluan seurata. Mitään suosikkeja ei ainakaan vielä ekan jakson perusteella syntynyt, lähinnä mua harmitti jokseenkin "huono taso". En kyllä epäile kenenkään suunnittelutaitoja siellä, mutta odotin ehkä enemmän. Mitä todennäköisemmin tuo taso kuitenkin nousee ehkä jo kakkosjaksossa huomattavasti. Pari minulle tuttua nimeä siellä on ja tietysti uskollisena kotikaupungilleni toivon, että kotkalaisverta nähdään vielä pitkälle :)
Löytyykös täältä sarjan seuraajia? Onko teillä jo suosikkeja? :)

xoxo
Casey


Tunnisteet: , , ,

10 kommenttia:

22/2/11 21:34 , Blogger juulia kirjoitti...

Hah, ihan samalla minuutilla postasin samasta aiheesta : ) Itse tosissaan tykkäsin Anna-Marin tekemästä mekosta ja Willen olemuksesta (vaikka mekon laadulla ei ehkä juhlittukaan) kaikkein eniten, toivottavasti menevät pitkälle !

 
22/2/11 21:38 , Blogger Riikka kirjoitti...

Mä oon menossa loppuviikosta Tukholmaan ja omalta shoppailulistalta löytyy samoja juttuja, toi musta panta varsinkin on ihan must have!

 
22/2/11 22:46 , Blogger PUSSAUSKOPPI kirjoitti...

En ole vielä ensimmäistä jaksoa katsonut, mutta suunnitelmissa olisi kyllä :) vaikuttaa kivalta meinaan!

 
23/2/11 09:36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lenihän on Kotkasta kotoisin :)

 
23/2/11 11:58 , Blogger maaya kirjoitti...

Katsoin melkein koko viime tuotantokauden ja toista aloitin taas :)
Suosikkeja ei vielä ole, mutta erityisesti pidän peukkuja täältä päin oleville suunnittelijoille eli ensimmäisen tehtävän voittajalle Linda Sipilälle ja Suvi Jaskari-Marchesille.

Eiköhän ne todelliset suosikitkin löydy, kunhan päästään vähän ohjelmassa eteenpäin!

http://marjutt.blogspot.com

 
23/2/11 12:34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

niist sun opinnoist...tarviiks jotain kielii osata niinku englantii

 
23/2/11 19:44 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, ei pääsykokeissa kysytä ainakaan, mutta opintoihi tietty kuuluu ruotsin ja enkun ammatilliset opinnot. Alussa tehdään tasotestit ja jos ei pääse läpi niin pitää käydä kertauskurssit :)

 
25/2/11 20:50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muodin huipulle... Taso oli ehkä ekassa tehtävässä "huono", mutta ymmärrän kyllä syyn. Olen itse ompelija ja tiedän ettei kunnon vaatteita tehdä kahdeksassa tunnissa ja materiaalit oli aivan järkyttäviä!
Kuulin että hait itse mukaan ohjelmaan?

Mun suosikki on ehdottomasti joko Linda rai Tuomas!

 
25/2/11 21:51 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, tiedän kyllä itsekin paljon ompelevana että tuo kahdeksan tuntia on hiton vähän:) mutta tarkoitin tasolla myös ideoita en pelkkää ompelujälkeä. Ja tosiaan materiaalit oli aivan karseita :DD Itse en ole kyllä hakenut ohjelmaan kumpanakaan kaudella, ei nimittäin ole mun juttu:)

 
26/2/11 12:02 , Anonymous anna kirjoitti...

seuraan! lemppari on violettimekkoinen. ja hei SUN olis pitäny mennä toho sarjaan !!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu