Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oh it should be baby blue

3/20/2011

Oh it should be baby blue

Tulin nopeasti laittamaan pienen kurkkauksen mun tulevaan ristiäisasuun. Eli tulossa on nyt sitä kauan odotettua väriä! Tuunasin joulualeista 2,5 eurolla ostetun mekon uuteen uskoon. Lopputuloksen näätte vähän myöhemmin :) Nyt pitäisi vielä kakku koristella ja saada oma pärstä jonkinlaiseen edustuskuntoon. Pikkupojan kummitäteys jännittää jo!!


Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

20/3/11 11:18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko ortodoksi`? Koska meette naimisiin?

 
20/3/11 13:02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moikka! mikä on ns yleisin keskiarvo millä ihmiset menevät sisään teidän kouluun? :D onko kaikilla tosiaan se 8,5... oma ka 7 ja näyttää ainakin taulukon mukaan aika epätoivoiselta päästä sinne.

 
20/3/11 19:59 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, en ole:) mutta mun mummi oli! Me mennään naimisiin sitten kun sen aika koittaa, ei ainakaan nyt ensi kesänä :)

Anonyymi, ööö :D mä en tiedä yhtään, mut en oo koskaan kuullu et sil ois ollu tähän kauheasti vaikutusta. Itselläni tosiaan oli se 9 (taino 8,944 :D) eli en kauheasti pohtinut asiaa. Mutta kyllä ne pääsykokeiden ja haastattelun pisteet merkkaa eniten :)!

 
20/3/11 20:41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eksyin sun blogiin tuossa pari päivää sitten ja voin sanoa, että tästä blogista tuli heti mun lemppari! Olet suloinen ja sun tekemät mekot on jotain ihanuutta! Todellakin olet oikealla alalla! :) Ihailen yhtä rohkeita ihmisiä kuin sä!

 
20/3/11 20:53 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, heh kiitos :) yleensä en takerru kommentteihin, mutta tämä erottui kivasti ja sain kyllä tosi hyvän mielen!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu