Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

SO EXCITED

4/29/2011

SO EXCITED

Nyt ois luvassa Barcelonan tuljaisia. En ehtinyt käydä vieläkään lomakuvia läpi, joten mennään näillä. Reissun otoksia saatte nähdä luultavasti vasta ensi viikolla. Huominen menee töissä ja ilta vappua vietellen :)! Mutta tosiaan nyt niihin ostoksiin. Panostin taas niihin joita en oikein itse osaa väkertää...

1. Ehkä reissun paras ostos! ja eka semmoinen. Zaran värikäs pikku laukku <3
2. Saman sävyinen kynsilakka KIKO:sta. Suosittelen käymään tässä edullisessa kosmetiikka kaupassa. Kivoja meikkejä ja mahtavia kynsilakkasävyjä miljoona (hinta 2,5e)
3. Reissun viimeinen ostos oli kauan harkitut H&M yhteistyökampanjan puusandaalit. Mustia kesäkenkiä mulla ei varsinaisesti ollut ja nämä vastavaat aika tarkalleen mun mielikuvia niistä täydellisistä. 
4. Vaaleat korkkarit Marypazista, ihka ekat mun kaapissa, jonkunäköinen "pakko hankita" siis
 5. Siniset korkkarit Marypazista. Pitkien pähkäilyjen jälkeen valitsin nämä värikkäät kengät. Tarjolla oli ihan rehellisesti sanoen kaikki värit ja mallit mitä voi nyt vaan kuvitella. Siniseen päädyin siitä syystä, että uskon värin olevan trendikäs muita pidempään ja kenkä istui jalkaan parhaiten. Ainoa mitä jäin miettimään olisiko ne kirkkaan siniset mokkaset 70-luvun remmisandaalit olleet kivemmat? nooo.näillä mennään. Enempää kenkiä en lähtenyt raahaamaan, vaikka mieli teki ja nimenomaan näitä värikkäitä oransseja, keltasia, pinkkejä....
Kenkien jälkeen aloitin bikinihamstrauksen. Pari viime vuotta ovat olleet suhteellisen surkeita bikinien oston suhteen, tasan kahdet kahdessa vuodessa. Heitin äsken 5 paria vanhoja bikinejä pois ja nyt on tilaa uusille. Vielä haluaisinn jotkut super värikkäät! 
6. Mustat bikinit Primark ja valkoiset Lefties. Niin peruskauraa mutta niin tarpeellisia
7. Leokuvioiset Blanco
8. Kirkkaan sininen toppi, Bershka
9. Raidallinen cropattu leveä t-paita, H&M
10. Cropattu solmittu printti teeppari, Shauna
11. (OKEI TÄN OISIN OSANU ITEKI!) Keltainen ihanaihana silkkimäinen mekko, Zara 
12. Pitsitoppi, joku pikkukatujen designputiikki (suosittelen kiertämään näitä esim. Barri Goticin alueella)
13. Sit jos vähän huijaan niin ostin myös tämän H&M lastenosaston pitsimekon sieltä eli valitsin sen siellä ja hain oikean koon aleksin hennesiltä...
Lopuksi pakko vilauttaa tän päivän juttuja, nimittäin löysin vihdoin kankaat kevään juhlamekkoon. Oon ihan täpinöissäni. Oranssia nahkaa ja kahta eri sävyistä organzaa. Sopii ihanasti mun uuteen pikkulaukkuun. Pienoinen ompeluhimo iski!
Tässäpä oli reissun ostokset. Selvisin tosi pienellä budjetilla, jos joku nyt miettii kuinka minulla oli varaa tähän. Kuluttamisestakaan en jaksaisi jauhaa, sillä aika monelle ihanalle jutulle sanoin siellä ei. Kirpparikamatkin tuli tänään laitettua alulle, joten omatunto ei kolkuta.

Mitäs tykkäsitte ostoksista? Lemppareita?

xoxo
Casey


Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

29/4/11 23:48 , Anonymous arla kirjoitti...

kaisuu, mä sain kans vasta espanjasta kaverilta siniset peep toe korkkarit! :P
Toivottavasti teillä oli kiva reissu! :)

 
30/4/11 00:18 , Blogger Irina kirjoitti...

paljon toi zaran laukku oli?

 
30/4/11 00:48 , Blogger Maia kirjoitti...

oi vitsi miten kivoja ostoksia oot tehny! :)

 
30/4/11 08:15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Ihania ostoksia! En malta odottaa että itsekin pääsen reissuun!

Oliko sulla rahat ja passi jossain kaulapussissa vai ihan vaan laukussa? Ikinä aikaisemmin en ole missään "pelännyt" taskuvarkaita mut tosta Barcelonasta varoitellaan niin extrapaljon että aloin jo pohtia kaiken maailman kaula- ja vyötäröpusseja..

-Taija

 
30/4/11 08:35 , Blogger Casey kirjoitti...

arla, jeejee! oli hyvä reissu :)

Irina, hmm. espanjassa ainakin jotain vähän päälle kympin.

Maia, kiitos! itekin vähän huumassa näistä.

Taija, kiitoksia, siellä tosiaan riittää shoppailtavaa. Mulla oli ihan olan ylimenevä laukku, jonka suu aukon sai käännettyä niin ettei sinne ollut. mahd. tunkea käsiä. Ja pidin sitä aina etupuolella, käden alla! Tää on kyllä ehdoton, eikä pussukatkaan ole liioteltua nimittäin sisko on ryöstetty espanjassa ja minut yritettiin viime kerralla juuri barcelonassa. Muilla meillä oli pikkuiset laukut kaulapusseina ja sisko piti vielä visakorttia rintsikoissa :D kaiken varalta! Mutta tosiaan, kantsii pitää hyvää huolta tavaroista :)

 
30/4/11 11:43 , Anonymous Aurora kirjoitti...

Sain juuri tuon aivan saman kynsilakan kaveriltani tuliaiseksi Barcelonasta ja itseäni ainakin väri miellytti todella paljon! Aivan ihana punainen! : )

Ja tuo pitsimekko on älyttömän ihana! : )

 
30/4/11 12:38 , Blogger Ansku kirjoitti...

Noin paljon ihania juttuja ja varmaan vielä aika halvalla! Olen kade :D

 
30/4/11 13:29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuo nudet korkkarit, ah<3

 
1/5/11 23:08 , Blogger Veronika kirjoitti...

mulla on muuten kanssa noita kikon lakkoja vaikka kuinka paljon, ja ne on oikeesti tosi hyviä ja halpoja! ja ne kaikki värit on niin ihania :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu