Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

SATURDAY

4/16/2011

SATURDAY

Tässä teille muutama ei niin hyvä kuva pienennetyistä shortseista. Hovikuvaaja ei ollut paikalla, joten oli tyytyminen näihin itselaukaisevalla otettuihin.

Tänään oli töissä niin kiire päivä ettei mitään järkeä. Vikat asiakkaat saatiin ulos vasta puoli tuntia sulkemisen jälkeen. Juoksin myymälässä varmaan parin kymmenen kilsan edestä rappuja ylös alas, joten jätin suosiolla suunnitelemani lenkin väliin. Hyvä näin,teki nimittäin tiukkaa polkea kilsan matka kotiin asemalta :D Nyt on ihana käydä väsäämään miniopinnäytetyötä ja muita vikoja äikän tehtäviä.BUU. Lisäksi oon yksin kotona koko lauantai-illan, eikä telkkarista ole tulossa mitään mielekästä. Ja jos vielä jostain valittaisin, niin miksi kaupoissa on tällä hetkellä toistaan ihanempia juttuja? Ei siinä sinänsä mitään pahaa, mutta ostolakkolaiselle se on vaan julmaa!

Erittäin positiivista viikonloppua vaan teillekin!
xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

16/4/11 21:35 , Blogger Linda N. kirjoitti...

Oot kyllä niin herttanen ja ihana tyttö! Sun blogia on aina niin mukava seurata ja aina mieli piristyy kun tulee tänne lukemaan sun uusimpia postauksia! Jatka samaa rataa! :)

 
16/4/11 21:38 , Blogger Ansku kirjoitti...

Kyllähän nääkin kuvat kelpaa hyvin :)
Mustakin tuntuu, että kaikissa kaupoissa on jotain pakkosaada-juttuja. Siis sellaisissakin, joista ei ole ennen löytänyt mitään. :o Perskules.

 
17/4/11 13:23 , Blogger Saija kirjoitti...

Ihanan ihana asu!

 
17/4/11 14:19 , Blogger Jenna kirjoitti...

Aivan ihana asu!:)

 
17/4/11 17:37 , Blogger Noora kirjoitti...

Ihania kuvia ja hieno asu! :)

 
20/4/11 04:00 , Blogger cobrastyle kirjoitti...

love the outfit nice photos on your blog unfortunately I don't speak finnish :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu