Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I think about the little things that make life great

4/17/2011

I think about the little things that make life great

Heräsin 8.30. Keittelin rauhassa aamupurot. Tein kevään viimeiset koulutyöt valmiiksi (mikä helpotus <3). Siirryin puolen päivän aikaan parvekkeelle pikku tuunausprojektin parissa...
...+25 ja pakko riisua paita. Topissa ja shortseissa ekaa kertaa tänä vuonna.
Tunti meni ja huomasin, että rajat tuli. Hymyilytti, jee kesä.
Sain Teemun vihdoin nousemaan ylös sängystä ja lähdettiin kauppareissulle. Tädyketie, no ei sitten hölmömpää ole keksitty, okei on, Kanukkapolku.
Tää ei tainnut olla mikään sadetanssi-tyyppinen juttu...
Hyvä mieli ja vielä parempi ruoka. Tapaksia vähän erilaiseen tyyliin, kuin yleensä...
lohiavokadoruisnappeja <3
Ennen iltalenkkiä käytiin tiputtamassa äänestyslippuset laatikkoon. Kotiin tullessa päivän tuunaustyö oli kuivunut ja lopputulos näyttää tältä (pahoittelen noita juoksutrikoita alla).
Life is gooood <3
xoxo
Casey

Tunnisteet: , , , ,

15 kommenttia:

17/4/11 21:57 , Blogger JT kirjoitti...

oi vitsi, kylläpä on siistin näköset shortist :--) ja tulipa rajat nopeesti!
J

 
17/4/11 22:05 , Blogger Sirppis kirjoitti...

Ihanan raikas ulkoiluasu, tekee itekin mieli alottaa lenkkeilyharrastus :) Eikä yhtään haittaa toi aurinkoisuuskaan, heti aamusta on jo reippaalla mielellä. Kivaa kevättä sulle!:)

 
17/4/11 22:19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat shortsit! Onks noi kuviot toisellakin puolella vai vaan tuossa edessä? :)

 
17/4/11 22:20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

paljastatko, ketä äänestit? :-)

 
17/4/11 22:33 , Blogger Ansku kirjoitti...

Arrrvasin ekasta kuyvasta, että teet just tollaset alimman kuvan shortsit! Kivat, eikä tollasia olekaan ihan jokasella :)
Todella epäreilua, että jotkut ruskettuu tunnin ulkonaolosta tolleen! mulla menis luultavasti useempi kymmenen tuntia saada moiset rajat.

 
17/4/11 22:34 , Blogger Jessika kirjoitti...

Wää miksei mulle tuu noin nopeesti rajoja! Meillä on jo useamman päivän ajan mittari näyttäny yli 4o astetta kun kaikki parvekkeen ikkunat kiinni ja aurinko paistaa koko päivän, oon niitä availlu ja istuskellu sielllä mut ei muhun mikään tartu :D

 
18/4/11 12:37 , Blogger anma kirjoitti...

Siellä oli kyllä eilen aivana ihana keli :) itsekin istuskelin hetken ulkona toppi päällä ja nyt on kevään ensimmäiset rusketusrajat hankittu :)

 
18/4/11 14:06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

saako kuvaa takaapäin noista sortseista ? (: ihanat!

 
18/4/11 14:31 , Blogger Riikka kirjoitti...

aika mahtavat shortsit :)

 
18/4/11 20:27 , Blogger Casey kirjoitti...

JT, kiitti :) joo noi rajat tuli kyllä aika puun takaa :D ilmeisesti oon niin valkonen talven jälkeen et pienikin auringon säde tekee hyvää :)

Sirppis, heh :) kiitos! Kyllä se kummasti piristää lenkkeilyä kun on räikeitä värejä päällä. Pitäiskin hankkia pari shokkiväristä toppia kesäksi :)

Anonyymi, kiitti. kuvio on vaan etupuolella. Se ois ehkä ollu liikaa siellä takana. Ajattelin kyllä että takataskuihin vois jotain laittaa :)

Anonyymi, vaalisalaisuus :)

Sivi, toivotaan, että ilmat vaan pysyis nyt lämpösenä ja lämpenis lisää. Ihanaa saada vähän päivetystä kalpealle iholle :)

AnsQ, :D kyllähän mä noita joskus aikasemmin jo hehkutin! Ois tommoset ilmeisesti saanu muutamastakin puljusta mut kivempi et ite tehty! Ja jos lohduttaa niin en rusketu normaalisti noin nopeasti, nyt on vaan niin pitkä aika viime auringonotosta että mun vaalea iho imee noita säteitä :D

Jessika, ei muhunkaan normaalisti :) oon syöny nyt joka päivä porkkanoita kuukauden ajan et en tiedä on sillä vaikutusta :D

PUSSAUSKOPPI, näin on :) sais vaan jatkua nää ja lämmetä lisää!

Anonyymi, ne on takaa ihan normaalit, en sinne maalannut mitään :)

Riikka, jee kiitti :) iteki tykkäsin!

 
19/4/11 11:20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vautsivau! Noi jenkkisortsit on kyl hienommat ku mitä oon nähny esim nettikaupois:D

 
19/4/11 20:05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noi shortsit on niin makeet että pakko kysyä; millä teit noi kuviot? teitkö ite "tähtikuvion" ja sit vaan töpöttelit niitä ? ja millä kangasvöreillä teit, oon ite miettiny vastaavien tekemistä : )))

 
19/4/11 21:34 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kiitoksia :D :)

Anonyymi, tähtikuvioon leikkasin sabluunan muovista ja töpöttelin juu. Maalasin tähdet kyllä uudelleen siveltimellä sen jälkee, koska töpöttelyssä ei voinut laittaa hirveästi väriä, jotta kuvio pysyy terävänä. Kangasvärit ostin luokkakaverin neuvosta tiimarista, se tekee näitä hommia vaikka kuinka ja neuvoi sieltä hakemaan :)

 
25/4/11 18:57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pöllitkö ideankin sortseihin siltä sun luokkakaverilta? Vai kenen muun blogista?

Voitko kertoa onko sun luokkakavereilla blogeja? Niitä kiinnostaisi lukea enemmän kun tätä sun omaa;)

 
26/4/11 21:38 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, en pöllinyt ideaa varsinaisesti keltään tietyltä:D noitahan on nähty monissa kaupoissa ja varmasti muutkin bloggaajat ovat semmoisia väsänneet. Luokkakaveri ei kyllä ole vaikka maalaakin paljon muita tekstiilejä. Luokkakavereilla ei kyllä ole pahemmin blogeja, mutta ei se tarkoita että sun tätä tarvii lukea jos ei kiinnosta :D blogeja on netti täys :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu