Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lookbook-bloggaaja esittely

4/20/2011

Lookbook-bloggaaja esittely

Juuri ennen lähtöäni huomasin erään julkaisun. Jos kiinnostaa minusta ja blogistani tehty juttu Indiedaysin sivuilla, niin täältä pääsette sen tsekkaamaan. Nyt kutsuu Helsinki-Vantaa lentokenttä ja mmmmmbarca <3!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

5 kommenttia:

23/4/11 11:22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laitoin googlen hakukenttään sanan "batiikki mekko" ja sitä kautta eksyin blogiisi.. Ensimmäinen ajatus oli, että "vau mikä tyyli"!!! Taitaapa kulua loppu päivä vanhojen postausten lukemiseen:) Mahtavaa pääsiäistä ja ihanaa kevättä!

-n

 
23/4/11 21:26 , Blogger nooris kirjoitti...

vitsi oot kaunis:)

 
24/4/11 10:30 , Blogger Dylana Suarez kirjoitti...

Super lovely blog!

xoxo,

colormenana.blogspot.com

 
25/4/11 18:51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä oot niin feikkimuija!Oot tääl sun blogissa julistellu että et arvosta ja omista yhtään mitään designer tavaraa etkä ymmärrä miksi joku maksaa designer tuotteista ja oot töissä Max Maralla?Tietääkö sun työnantaja edes sun oikeita mielipiteitä?
Harmi ettei mun entisessä lempiliikkeessä arvosteta oikeita osaajia enempää vaan palkataan sun kaltaisia ammattitaidottomia tyyppejä.ONNEA!

 
26/4/11 21:45 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, :DD mua ihan lähinnä huvittaa tää sun kommentti, mutta päätin nyt vastata siihen ja puolustautua vähän vaikka ei ehkä olisi tarvetta. Ensinnäkin en kyllä muista mitenkään täällä julistaneeni mun arvoja designtavaraa kohtaan ja jos nyt lähdetään siitä ni miksi hitossa en arvostaisi jotain mihin periaatteessa oma alani pyrkii :D se on totta etten omista niitä paljon sillä minulla ei rehellisesti ole varaa ostaa niitä. Ostaisin varmasti joitakin jos olisi varaa. Ja miksi olen max maralla, siksi että tarvitsen työtä ja minun ARVOT ja heidän ARVOT kohtaavat aika lailla. He esim. valmistavat kaikki tuotteet euroopassa, jota arvostan suuresti. Työnantajani haastatteli minua 1½ tuntia ja varmasti pääsi perille minkälainen tyyppi olen. Enkä saletisti ole niin hyvä valehtelemaan, että sillä olisin sinne päässyt. Puuh ja kiitos vielä ammattitaitoni arvostuksesta ja onnea ja ihanaa kevään jatkoa sinnekin :)!!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu