Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

TÄSMÄISKU

6/23/2011

TÄSMÄISKU

Eilen hiiviskelin Zaran ohi ja huomasin, että siellä järjesteltiin tuotteita aleja varten. Päätin käydä kurkkaamassa tarjontaa ja tehdä tänään aamulla täsmäiskun sinne. Muiden riehuessa jo 10.15 alerekkejä repien ja sovitusjonossa 15 m jono, meikäläinen nappaa kaksi juttua mukaan, kiittää ja kuittaa kassalle. Tälläkään kertaa en ostanut mitää varsinaisia kesäkuteita, koska panostan jo nyt mielummin syksyisempiin juttuihin. Värikkäille vaatteillekin tuli stoppi ja palasin tuttuun mustavalkoharmaa-linjaani. Ah. nyt löpinät seis, tässä on mun kaksi harkittua iskua:
Tähtikuviollinen bleiseri ja silkkikankaiset erittäin leveälahkeiset housut, jotka melkeimpä näyttää maxihameelta päällä. naminamii. Mitäs kivoja juttuja te ootte löytäny?

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

23/6/11 22:44 , Blogger emilia kirjoitti...

toi tähtibleiseri on ihan tosi kiva, mitä se mahto maksaa? (: ite en oo vielä kauheesti ehtiny aleissä tonkia, yhen mekon kotiutin ginasta vitosella mut jos ens viikolla ehtis vähä paremmin tutustumaan kauppojen tarjontaan!

 
23/6/11 23:52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No voi vitsi, mä aattelin tehdä täsmäiskun Zaraan maanantai-aamuna ku aattelin että jospa siellä alkais alet vasta juhannuksen jälkeen... Mutta ei näköjään. :<

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu