Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

a little piece of autumn

7/13/2011

a little piece of autumn

Muutama kellastunut lehti, kova tuuli, pilvinen ja harmaa sää saivat ainakin minut ajattelemaan taas syksyä. Syksyn mallistot rynnivät meillä ainakin kauppaan kovalla tohinalla, joten sitä tulee itsekin pohtineeksi mitä sitä oikein tarvitseekaan vai tarvitseeko mitään. Tälle syksylle olen siirtänyt pari pakko hankintaa, kun entiset alkavat vedellä viimeisiään. Uudet midcut bootsit ovat ykkösenä listalla ja sen jälkeen siisti (mielellään joku villakankainen ehkäpä) talvitakki. Kummatkin ovat kaapista löytyneet, mutta muutamat talvet läpi menneinä ne alkavat lahota käsiin. Midcut bootsien lisäksi himoitsen mustia herrainkenkiä ja olen kyllä jo löytänyt erittäin hyvät ehdokkaat, jotka vain odottavat kotiin hakua.
kuvat: nelly, asos, topshop
Onkos teillä jo syksyiset jutut mielessä?
xoxo
Casey

Tunnisteet: , , , ,

6 kommenttia:

13/7/11 21:38 , Blogger lotta kirjoitti...

No on ! pakko myöntää että tykkään syyspukeutumisesta ehkä eniten, ja ehdottomasti enemmän kuin kesäpukeutumisesta, syksyllä saa kerrostaa ja yhdistellä, ja paksuistaneuleista tykkään vaan niiiin paljon! :)

 
13/7/11 21:50 , Blogger Enery kirjoitti...

love the boots!!!!
come on my blog!
smack
enery

 
13/7/11 22:04 , Blogger Milla kirjoitti...

Mulla ainakin on! En osaa yhtään pukeutua kesäisin! Syksyllä ja talvella on ihana pukea kerroksittain vaatteita päälle - siitä mä tykkään! :)

millamainen.blogspot.com

 
13/7/11 23:34 , Blogger Henni kirjoitti...

Kiitos caps lockin unohtamisesta; helpotit mun verenpainetta huomattavasti :D Säälittävän pieni asia, mutta silti.. Ihanat noi oikeella ylhäällä olevat buutsit! 8)

 
14/7/11 14:00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

yhdyn edelliseen, ihan täydelliset noi ylhäällä oikealla!

 
15/7/11 11:41 , Blogger Tiinu kirjoitti...

Ei vielä mitään syksyä please! :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu