Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

autumn key pieces

8/10/2011

autumn key pieces

Tässä tulis ne eiliset ostokset, jotka myös sattuu olemaan mun syksy pukeutumisen tärkeimmät palaset. Päätin siksi koota ne kollaasiksi. Kahdet kengät, toiset kurakeleihin ja kiireeseen, toiset vähän fiinimpään käyttöön. Musta hieman kiiltäväpintainen poolo "peukalorei'illä" korkkaan poolojen tyhjän aukon mun vaatekaapissa. Poolojen käyttö on jäänyt viime vuosina vähän vähemmälle, mutta nyt teki mieli hankkia, varsinkin tuon takin kaveriksi. Siitä on kai turha sanoa mitään, pitkä, minimalistinen herraintakki tack och adjö.

Syksyyn ei enää paljon mitään tarvita, ehkä jotain pikku juttuja, mutta ajattelin säästellä kuukauden päästä koittavaan Pariisin reissuun. Värimaailmakin alkaa olla selvillä: mustaa, mustaa ja mustaa. Okei nähdään sitä ehkä vähän lempeämpää harmaata ja ruskeaa. Mulle syksyn hittivärit sinappi ja viininpunainen tuntuvat kovin vierailta, mutta katsotaan miten käy.

Mitäs tykkäsitte löydöistä? Ja mitens teidän syysjutut, hankittu jo?
p.s. tänään oli niin ihanan kylmä ja sateinen ilma noita ylläolevia juttuja ajatellen :D
xoxo
Casey

Tunnisteet:

6 kommenttia:

10/8/11 20:45 , Blogger Riikka kirjoitti...

Mä en ole hankkinut syksyksi vielä mitään, reilun viikon päästä on edessä Lontoon matka niin ajattelin säästellä jos sieltä löytyisi :)

Noi Biancon bootsit on kyllä tosi kivat!

 
10/8/11 21:55 , Blogger Ira kirjoitti...

Biancon bootsit, tack och adjö :D

 
11/8/11 09:13 , Blogger Casey kirjoitti...

Riikka, no ihan oikein, kyllä mäkin säästelisin. Sinne haluisin iteki päästä joskus käymään :) Mahtavaa reissua sinulle!

Ira, tack och adjö!!

 
11/8/11 20:50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heip! Mitäs nuo biancon bootsit maksoi? :) Tuon tapaiset hakusessa.. ihailen aina muilla mutta vielä ei ole omaan jalkaan eksynyt, koska jostain syystä vierastan tuota "korkoa". Liian pikkumyy tai jotain. :D

 
12/8/11 22:50 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, 59e eli ei paha :) halusin ehdottomasti keinonahkaset, koska tarkoitus on käyttää niitä kurakeleillä, joihin nahkaset versiot on ihan turhat menevät vaan pilalle. ja haha pikku myyn tyylihän on iiiihana <3

 
14/8/11 10:13 , Blogger the girl named Stu kirjoitti...

oi oi, ihania! itselläkin täydelliset bikerit haussa :) ja liityin lukijaksi <3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu