Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

alle seittemällä eurolla

8/21/2011

alle seittemällä eurolla


Lähti mukaan siis perjantain kirpparilöydöt. Tulevat nyt näin kollaasimuodossa. Satuin kuvaamaan ne päällä samalla kun sovittelin niitä uudelleen kotona. Niiden ympärille pohdin jo samalla asuja, sen verran kivoja löytöjä omasta mielestäni tein! Näiden lisäksi löysin vielä yhden helmipantahiussysteemin, mutta se jäi kuvausten ulkopuolelle.

Nyt tutkailen viimeisen vuoden lukkaria ja yritän laskea, että saan kurssit kasaan. Hmm. kävisikö sitä neulesuunnittelua vai etiikkaa ja ekotehokkuutta vai sittenkin erityisvartaloiden kaavoitusta? Mene ja tiedä, sillä mulla ei ole mitään hajua. Ja jos joku vielä mainitsee sanan valmistuminen, niin multa katkeaa pari aivosolua samantien. Iloista koulun alkua kaikille aloittaville/jatkaville!

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

21/8/11 20:26 , Blogger Niina kirjoitti...

Voi kateus mitä löytöjä. :D Toi keltainen bleiseri on kyllä aivan hurmaava. Ja mihin hintaan!

 
21/8/11 21:57 , Blogger Polina kirjoitti...

ahahahah!you're lucky!

xox, Polly

 
21/8/11 23:43 , Blogger Zweiteiler kirjoitti...

love all the items!

crystal

 
22/8/11 16:09 , Blogger Maija kirjoitti...

Noi boyfriend-sortsit on ihanat:) Jännä ku jotku tekee nii hyviä kirppislöytöjä.. Ja musta erikoisvartalotyypeille vaatteiden suunnittelu kuulostaa mielenkiintoselta!

 
22/8/11 17:37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Vähän aiheen vierestä kyselisin, kun aloitin just tänään tuolla metropolian kulttuuripuolella opintoni niin meille korostettiin hirveesti noita opiskelijabileitä ja verkostoitumista yms. kun itse oon aika ujonpuoleinen, niin mitä sä oot pitäny noista bileistä? tai käytkö/kävitkö alottaessas niissä paljon? jotenkin vähän ahdistaa se että jos niitä tosiaan on niin paljon, tai niinkun että kun on omakin elämä koulun ulkopuolella haha :D

 
22/8/11 19:29 , Blogger Katja kirjoitti...

Toi keltainen blazer on ihan mielettömän upea! Ja muutkin löydöt on ihan mahtavia! Täytyy kyllä itekin päästä kunnon kirpparikierrokselle näistä inspiroituneena.
Mietin tänään, että onko jo liian syksy shortseille, harmittaa kun shortseista tykkään kovin :/

 
22/8/11 20:38 , Blogger Casey kirjoitti...

Sivi, kiitos :) toi keltanen bleiseri oli kyllä löytö!

Niina, älä:D oli kyllä hyvä säkä! kiitos!

Polly, true, so true! :)

Zweiteiler, thanks :)

Maija, kyllä sitä jo pitää 6 tunnissa jotain löytää :D kiitoksia!

Anonyymi, :D no mä tota valitsin helpon tien, eli en ole ollut yksissäkään bileissä ellei luokan omia lasketa. Mä en ole oikein mitään haalarityyppiä (kuten täällä blogissa ehkä näkyy). Ja tosiaan mulla on niin paljon ollut muuta koulun ohella (asut 6 eri paikassa :D jne.) etten ole ehtinyt edes niitä miettiä. Meillä muutenkin on luokalla aika hiljaista bileiden suhteen. Omien tietojen mukaan muutama niissä käy :) mutta hyvä tapahan ne on löytää kavereita/tutustua muihin!

Katja, tällä kertaa oli kyllä aika hyvä tuuri, joskus ei löydy mitään. Ja höpsis, shortsit on vielä oikein hyvät, ehkä sukkiksia kaipaa kohta. Tosin tänään kun tuli vettä kuin aisaa tyydyin laittamaan legginsit. Loppuviikollehan se on taa luvannu lämmintä, joten shortsit esiin vaan!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu