leipuri hiiiiva
Pitkän viikonlopun vapaat tarkoitti mulle tietysti paljon kokkailuja. Työn ohella tulee harvemmin leivottua tai laitettua kunnolla ruokaa, joten nautin näistä hetkistä ihan täysillä. Ekat kuvat on brunssille tehdyistä bageleista ja vika kuva tarta tatin raparperi versiosta. Tällä kertaa ohjeet ei ole mitenkään päin mun omia ja ne löytyvät täältä: bagelit ja tarta tatin. Bagelit vaativat aika paljon kärsivällisyyttä, mutta piirakka on helppo ku mikä ja olivathan ne molemmat ihan saamarin hyviä.namnam!
p.s. alla ne syysostokset!
xoxo
Casey
Tunnisteet: ruoka
4 kommenttia:
Oi, näyttää herkulliselta! aattelin itekki tehä bageleita joku pv, onko niitä helppo tehdä? olisko sulla mitään vinkkejä niiden leipomiseen?:)
Nam! Mää taidan itsekin tänään leipoa jotain hyvää loman alkamisen kunniaksi, ehkä muhvinssei taikka jotain piirasta. :)
P.s. Pisteet sulle kärsivällisyydestä, itselläni ei ois ehkä riittänyt taidot& kärsivällisyys bagelien väsäämiseen!
http://tiinuilua.blogspot.com/
Sunshine, ei mulla mitään erityisiä vinkkejä ole, kannattaa vaan olla tarpeeksi aikaa ja pitkä pinna :D on aika haastavaa puhaa sinänsä.
Tiinu, oi iteki tekis mieli leipoa taas jotain, noh ehkä ens viikolla töihin voisi jotain väsätä :)
Sunshine, ei mulla mitään erityisiä vinkkejä ole, kannattaa vaan olla tarpeeksi aikaa ja pitkä pinna :D on aika haastavaa puhaa sinänsä.
Tiinu, oi iteki tekis mieli leipoa taas jotain, noh ehkä ens viikolla töihin voisi jotain väsätä :)
Lähetä kommentti
Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]
<< Etusivu