Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

muutos on hyvästä

8/26/2011

muutos on hyvästä


1. Mulla on melkein 15 senttiä lyhyempi tukka. Se on paksumman ja terveemmän oloinen. Menee hetki tottua tähän, mutta olen niin onnellinen, että sain itseni vihdoin tekemään asialle jotain. Nyt se saa taas kasvaa rauhassa ja mun kampaajafobia on aika hyvin selätetty! Kiitos super mukavalle Annikalle Makeristä, niin ja Saralle vinkistä :) Saatte vähän parempaa kuvaa huomenna tästä.

2. Ensi viikolla koittaa blogin puolellakin uusi aika, kun Si Moda muuttaa Indiedaysiin. Tästä jo kauhistuneille voi sanoa rauhoittavia sanoja. Blogin sisältö on täysin mun käsissä, joten mikäli haluan, se on aivan samaa sontaa kuin edelliset 1½ vuotta. Olen innoissani siirrosta ja ei, en rupea mainostykiksi, sillä minulla olisi ollut siihen mahdollisuus jo ennen indiedaysia, enkä siihen ole ryhtynyt. Varmasti siirron myötä blogissa nähdään jotain uuden tyyppisiä juttuja, mutta ei nyt mennä tuomitsemaan niitä ennen alkua. Tiedän, ettei tämä ehkä ole kaikille se helpoin pala sulateltavaksi, mutta sama vanha kettu Casey se sielläkin kirjoittaa. Tulkaa ja nähkää sitten itse :)

P.S. Pakko vielä sanoa, että olette olleet kaikki mahtavia lukijoita ja on kovin sääli, jos tulevat muutokset eivät ole teidän mieleen. Toivottavasti olen ihan hakoteillä tämän jutun suhteen.
Parhainta viikonloppua kaikille!

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

26/8/11 21:18 , Blogger Katja kirjoitti...

Hyvältä näyttää hiukset ja onnea muutosta indiedaysin puolelle :) Hiuksista vielä, että varmasti terveyttää kuontaloa. Ite kerran odotin liian pitkään ja sitten lähti ihan liikaa ja niitä nyt epätoivoisesti kasvatellaan takaisin :D Sulla kuitenkin on edelleen ihanat pitkät :)
minä ainakin tykkään(jos ois se fb-nappi niin painaisin sitä :D ) muutoksista ja aion jatkossakin lukea blogiasi!
Hauskaa viikonloppua(ennen koulurumban alkua ;)

 
26/8/11 21:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millä värillä oot värjänny sun tukan? Upee!!

 
26/8/11 23:53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi päätit siirtyä Indiedaysin alle? :)

 
27/8/11 10:37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon lukenu sun blogia jo pitkän aikaa ja tuun lukemaan jatkossakin! Joten älä pelkää, en usko että toi muutos lukijoita vähentää, se vaan tuo niitä paljon lisää, koska indiedaysin kautta yhä useammat löytää tän blogin. Onnittelut! :)

 
27/8/11 11:48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tukka!

 
27/8/11 14:18 , Anonymous Outi kirjoitti...

Enpä ollut aikaisemmin sun blogiisi törmännyt mutta kiitos Indiedaysin, bongasin tämän sieltä uusien tulokkaiden esittelystä. Hyvältä näyttää ja sun tyyli todella miellyttää mun silmää :] Olet lisäksi hurjan kaunis, vaikka moni on tämän sulle jo varmaan tsiljoona kertaa sanonutkin.

 
27/8/11 19:34 , Blogger Paula kirjoitti...

Itse tuskailen myös, josko uskaltaisi napaan asti ulottuvasta tukasta napsaista reilusti pois. Sun uuden tukan perusteella kyllä, aivan ihana :)

Ja onnea Indiestä, mahtavaa!

 
27/8/11 22:47 , Blogger Casey kirjoitti...

Katja, kiitoksia :) kyllä se tukka siitä kasvaa, vähän piimaxia nassukkaan niin kasvaa vielä nopeammin :D

Anonyymi, itseasiassa en nyt millään :) toi on aika oma väri, kampaaja sai siitä vaan aika kiiltävän näköisen! Mutta keskiruskealla värjään jos jollain. Kiitos :)

Anonyymi, monestakin syystä :) en nyt käy erikseen niitä täällä luettelemaan. Odotan innolla, että pääsen siihen mukavan oloiseen joukkoon mukaan!

Anonyymi, oi kiitos ihanasta kommentista :) toivotaan, että se menee juuri noin!

Anonyymi, kiitos :>

Outi, voi kiitos ja hauskaa, että löysit tänne jo :) ensi viikolla sitten virallisesti indiedaysin alla!

Paula, kannattaa ehdottomasti, eikä odotella liian pitkään. Omani oli niin haperoa, että oli pakko leikata pois! Nyt on niin paljon virkeämpi ja eloisampi tukka :) Niin ja kiitos!

 
27/8/11 23:45 , Blogger Aurora kirjoitti...

On ihan mahtavaa että muutat Indiedaysin puolelle! On kiva saada lemppari bloggareita samalle sivustolle! :)

 
29/8/11 14:47 , Blogger Sweety Pie kirjoitti...

Jee! Taino, en tiedä voinko tähän sanoa jee, mutta olen jo pitkään ihmetellyt, että miten blogisi ei ole Indiedaysin puolella, koska mielestäni se on muutamaa blogia selkeästi parempi mitä siellä jo on. Joten onnittelut tästä muutoksesta ja toivottavasti lukijatkin jatkavat lukemistaan! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu