Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

my very first max mara

8/13/2011

my very first max mara

Ekaksikin kiitos tsemppauksista edelliseen postaukseen, jännittäviä hetkiä syksyllä siis tiedossa. Pakko vihjailla vielä, että tämä ei jää tähän, nimittäin muitakin juttuja on tulossa esim. täällä bloginkin puolella. Palataan noihin kumminkin vähän myöhemmin! Halusin nyt esitellä teille ihka ekan MaxMara-tuotteeni. En ole täällä vielä maininnut että 5kk urakkani siellä on pian päättymässä ja halusin ostaa jotain ihanaa sieltä itselleni. Piti kuitenkin muistaa, että edelleen ollaan opiskelijoita, joten heitin haaveet niistä mahtavista laukuista ja ostin tämmöisen suloisen strassirannekorun. Väri ei oikein näy tässä parhaiten, oikea sävy on kirkas kulta. Näitä löytyy myös hopean sävyisinä, mutta halusin ehdottomasti kultaisin syksyn tulevia juhlia ajatellen.

Nyt on tasan 10 työpäivää jäljellä ja sitten suuntaan takaisin koulun penkille. Syksystä tulee tosi kiireinen, mutta vain ihania juttuja on tällä hetkellä tiedossa. Nyt rupean lauantai-illan viettoon yksinäni, eli leffaa ja napostelua tiedossa. Huomenna surautan ompelukoneen käytiin pitkästä pitkästä aikaa!

xoxo
Casey

Tunnisteet:

2 kommenttia:

14/8/11 12:04 , Blogger Ansku kirjoitti...

Oho. Mulla ei ole minkäänlaista käsitystä ko. merkin hinnoista. Kyllä mä tiedän, että ne maksaa, mutta mikä esim oli ton korun hinta? Jos haluut kertoa :) Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen (no daa:D)

 
15/8/11 13:52 , Blogger Unknown kirjoitti...

It's really pretty!!!

C:

http://moneygonefor.blogspot.com

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu