Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

suru puserossa

8/14/2011

suru puserossaNäistä kahdesta inspiroituneena ryhdyin tänään ompelemaan ja hyvin se sujuikin siihen asti, kunnes saumurista päätti murtua (???) yksi metalliosa sen sisäkalustosta. Hölmönä istuin toinen langan syöttäjän palanen kädessä ja mietin, että mitähän helkuttia. Siitä havahduttua tajusin, ettei takuulla tullut mikään halpa keikka. Ainoa mikä lohdutti oli se, että sain hameen valmiiksi (kuvaa myöhemmin tulossa). Mekko jäi siis kangas vaiheeseen, mutta kai sekin joskus valmiiksi tulee. Tai tuleekin, kun äiti kiltisti lupasi lainata omaansa minulle :) Huomenna etsittävä joku berninakorjaamo ja laitettava sormet ristiin kohtuullisen korjauskorvauksen toivossa.

Aamulla olisi tarkoitus pukea tuo uusi hame erääseen juttuun päälle, katsotaan mitä keksin sen seuraksi.

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

14/8/11 21:52 , Blogger Katja kirjoitti...

eikä, nyt oli huono tuuri :/ harmi. Odottelen innolla kuvia tuloksista. Itse olen kuumeisesti etsinyt ompelukoneen johtoa kaikkialta, joka on remontissa epähuomiossa sijoitettu paikkaan X. Sormet syyhyää luovuutta, mutta kone ei ilman johtoaan toimi. Hmph..

 
26/8/11 22:47 , Blogger pauliina birgitta kirjoitti...

millaisen kankaan valitsit maksihametta varten? olen nimittäin itsekin ompelemassa pidempää hametta, mutta mietiskelen että mikähän oisi hyvä kangas sitä varten?:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu