Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Be my dress part 2

1/16/2010

Be my dress part 2

Päätinki heittää toivepostauksen toista osaa tähän, pitää nimittäin saada lisäkuvia toiselta kameralta eiliseen liittyen vielä. Mut eilisestä lähti tämänkin postauksen idea. Oon nimittäin pari kolme kuukautta sitten väsänny paljettimekon, jota en ole kuitenkaan vielä käyttänyt. Kankaan ostin Ruotsista ja silloin harmittelin kankaan "pilkullista" paljettia, koska olisin halunnu "normaalia". Eilen ekaa kertaa jalassa olleet pilkkusukkikset sulattivat mun sydämen kuitenkin pilkuille ja palloille, joita vannoin etten enää koskaan käytä yläasteen minä olen hippi, käytän vain marimekon pallopaitoja -vaiheen jälkeen. Eräs luokkatoveri saa myös pisteet inspauksesta, sillä hän osti viime Japani reissultaan jos jonkin moista ylisöpöä pilkkukamaa:)



Tän kaavoitustarina on niitä ei ammattimaisimpia. Otetaan vain Topshopin trikoomekko ja laitetaan kaavapaperille. Piirretään vähän ääriviivoja ja kuositellaan (=tehdään haluttuja mallillisia muutoksia). Leikataan kaava, kun arvioidaan sen näyttävän hyvältä. Leikataan suoraan oikeasta kankaasta, eihän sitä protoja tarvita? Ja sit merkkaillaan ekassa sovituksessa muutama muutos ja suristellaan saumurilla valmiiksi:)

Tässä yritin kovasti saada lähikuvaa pilkullisuudesta, ehkä huonoin tuloksin:D Mutta matskua vois käyttää myös ilman vuoria, jolloin se ois "läpinäkyvää" ja varmaan aika saman tyylistä kuin nuo sukkikset...


Käytössä ei siis ole vielä kuvia, mut todennäköisesti pukeudun tähän seuraavan tilaisuuden tulle. Vai mitäs ootte mieltä? :)

Tänään on sit juhlittu siskoa sukulaisten kesken ja syöty pullaa ja kakkua (onneks en rakasta leivonnaisia!?!), luojan kiitos sain itsestäni irti vajaan kympin juoksulenkin. (siinä sitä mun treenausta,kun joku kysyi, eli eka juoksu ja sit hirvee pullamättö!)

P.S.Oon muuten sit hirvee lörpöttelijä,et jos mun tarinat alkaa venyä hirveeks paskanjauhanta kilometrikamaks ni vihjaskaa ihmeessä!

Casey

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

17/1/10 01:54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upea mekko jälleen :) Ehdottomasti käyttöön! Miten kauan sulla menee kaavoituksessa ja itse ompelussa, kun alat jotain vaatetta tekeen?

 
17/1/10 12:09 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kiitos:)se riippuu tosi paljon mallista ja matskusta. Nää joustavat materiaalit ommellaan saumurilla niin menee helposti yhdessä illassa. Tän tein kai kahdessa illassa. Mut vaikea arvioida mitään tunti määrää kun en tee putkeen,on mulla muutakin elämää nimittäin:D mut sanotaan et 3-5h on aika minimi. Että kaikkea siltä väliltä.Kaavoitus ja leikkuu vie suurimman osan ajasta...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu