Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Cutiest babybox ever!

3/16/2010

Cutiest babybox ever!

Helou.tänään ei ole hirveesti asukuvia,muutama kuitenkin.Mentiin tosi rennolla tällä kertaa, koulussa oli nimittäin taas mallistonaherruspäivä:


Tää on niin läppätapaus.Yritin ottaa ulkona kuvaa ja kykin tupakkaparvekkeella tumppien seassa, koska ainut kameran kestävä alusta oli joku pikkujakkara.hohhoijaa:D
Rentoiluasun kruunas ikiikivanhat converset
Kuvailin myös äsken mun lemppari juttuja meidän kämpästä.Muutin siis tänne Helsinkiin tossa vuoden vaihteessa. Sisustus on vielä vähän kesken, mutta kyllä täältä jotain tosi kivaa jo löytyy! Norjassa ja Ruotsissa asuttiin iihan unelma kämpissä, toinen oli super moderni ja toinen vanha kivitalo <3 voisin lähteä takaisin:D mutta niitä kuvia olkaa hyvä:

Tuunattu "beibiboxi"
Oma tekemä taulu (itse kuvattu, kehykset vanhat ikkunanpokat löydetty metsästä:D)
Reseptejä of course
Kello jossa oli patterit viimeks kaks vuotta sitten


Thats all:) Nyt lähden salille juoksentelemaan! Palaan ehkä vielä illalla, viimeistään huomenna:)

xoxo
CaseyTunnisteet: , ,

10 kommenttia:

16/3/10 21:01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei voisitsä laittaa kuvia sieltä ruotsin ja norjan asunnoista?:)

 
16/3/10 21:10 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, joo:)multa löytyy ainekset aika isoon postaukseen.kuvia on koko vuoden ajalta nimittäin:D! niitä on ihana muistella itsekin.katotaan jos sais vielä aikaan semmoisen ennen reissua!

 
16/3/10 23:22 , Anonymous Sohvi kirjoitti...

Onks toi vuokrakämppä? Käytkö töissä missään? Käyks teemu? Aattelin vaa ku Hesas on niin kallistakii asua :p

Mitä kieltä puhuit Ruotsis ja Englannis?
Olis kiva jos tekisit siint asuntopostauksest vähän laajemman, tai sit kokonaa eriksee, missä kerrot millast oli asuu Ulkomailla, tutustuitko ihmisii nopeesti, mitä teit siellä.. :)

 
16/3/10 23:39 , Blogger Casey kirjoitti...

Sohvi, ollaan Teemun vanhempien asunnossa vuokralla:) Mä en oo tällä hetkellä töissä, en oikee ehtis opiskelujen/tulevan harjoittelun ohella.Teemu pelaa ammatikseen mut on loukkaantuneena nyt. Ruotsissa puhuin yllätys yllätys ruotsia (ja englantia).Englannis en ole ollut? mut Norjas puhuin ruotsia,norjaa ja englantia:) Mutta mä teen vaikka pari postausta koko mun viimevuodesta yms. niin tulee joku selko!

 
17/3/10 15:24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

koska hius/meikki postausta!

 
17/3/10 20:33 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, ei taida ennen reissua ehtiä.ehkä sen jälkeen.mun hiuksissa eikä liioin meikissäkään ole hirveästi kertomista:D

 
17/3/10 20:44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no suoristatko hiuksiasi jotenkin,ja jos,niin millä aineella?

 
17/3/10 20:50 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, suoristan jos oon menny nukkumaan märillä hiuksilla yms.ne on muuten vaan sotkussa/pörrössä.Enää ei tarvitse niin hurjasti suoristella, koska otin pari vuotta sitten silkkisuoristuksen,joka mun päässä on edelleen:) mut voin kertoa näistä sitten postauksessa!

 
17/3/10 22:57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Kuinka paljon liikut ja miten syöt,kun oot noin hoikka?

 
18/3/10 20:54 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, yritän liikkua 6 kertaa viikossa.Joskus ei ehdi ihan sitä. Syön todella paljon hedelmiä ja kasviksia.Mulle terveellinen ruokavalio on aika iisibiisi koska lemppari ruoat koostuu keitoista,salaateista ja kasvis/kalaruoasta. Sen sijaan en voi sietää pitsaa,hamppareita,ranskalaisia jne.oon syöny niitä viimeks yli 10v. sitte:D tämmöistä.mun kompastuskivi on hullu leipomisvimma ja vaaleat italiatyyppiset leivät!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu