Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Äiti mä kuosiuduin!

4/08/2010

Äiti mä kuosiuduin!

Heippa kaikille:) Mä oon ihan yhtä hymyä, kiitos teidän! Kommenttiboksi oli täyttynyt edellisestä postauksesta niin ihanista kommenteista, ettei tämä hymy laannu ennen kesää! Kiitos vielä kaikille,ootte ihania <3 ja voitte olla varmoja että tää tsemppaa mua panostamaan sekä bloggaukseen että ompelemiseen. Keväälle/kesälle onkin tullut tilaustöitä, joita te pääsette varmasti ihastelemaan täällä blogin puolella. Myös itselleni olen ajatellut vääntää muutamia kaupoista turhaan etsittyjä juttuja:)

Mietin myös vakavissani kehittää jotain tilausmahdollisuutta / vaatteiden myyntiä yms tänne blogin puolelle. En vain tiedä vielä mitä se käytännössä tarkoittaisi ja koska se olisi mahdollista mutta...
Mitä mieltä te siitä olisitte? ehdotuksia?

Tänään oon tehny pikkuostoksia (puolustus tulossa). Piti keksiä pariksi tunniksi jotain tekemistä, koska unohdin avaimet kotiin ja Teemu tuli vasta illalla takaisin Helsinkiin. Eli kulutin töiden jälkeen aikaa kaupoilla ja tällaisia paljastui kassista kotona:
En ilmeisesti osaa enää ostaa yksivärisiä vaatteita, joten

nro.1. eläinkuosihuivi, H&M
nro.2. raitakuosibleiseri, H&M
nro.3. kukkakuosi(ylläri) legginsit toisessa _ihanassa_ värissä
Liian innostuksen piikkiin kehittelin jo asua legginsien ympärille. Vannoin melkein hautakiveen asti käyttäväni kukkalegginsejä vain koko mustalla yhdistelmällä, mutta mitäs sanotte tästä:
Noi oxfordit kenkinä ei oo ehkä parhaimmistoa,mut ette tiedäkkään mitä kriisiä poden kun en ole täydellisiä kevät kenkiä löytänyt! Jos jollain on vinkkejä niin tänne päin. Hakusessa beiget/ruskeat nilkkurit, mielellään wedget mut muutkin ehdotuksen otetaan vastaan. Zarasta sain vastauksen ettei niitä unelma kenkiä Suomen maalla enää ole ja tänne tule. Mun viimeinen toivo on sisko joka matkustaa espanjaan ensi viikolla. Se on lupautunut tuomaan jos sattuvat vastaan:)
ja näin ilonen mä oon :D pikku väkihymy:

Palataan huomenna:)
xoxo
Casey

Tunnisteet:

14 kommenttia:

8/4/10 23:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aivan uuupeeeeaaaa toi armeijan vihreä takki!;o mistä sellasen oot löytäny? se tilaus/myyntijuttu kuullostaa hyvältä idealta!:)

 
8/4/10 23:23 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, se on topshopista 8eurolla:D ja hyvä juttu,katotaan mitä siitä syntyy:)

 
8/4/10 23:40 , Blogger Iris kirjoitti...

Mistä noi legginsit on, ois hankintalistalla just tuommoset just noin nätillä kuosilla?
Ja samoin oon katsellut jo pitkään tuota raitajakkuakin... *huokaus*
Niin, ja multakin puuttuu kevätkengät! On tosi hajottavaa, kun ei ole yksiä varmoja kivoja kenkiä, vaan vaihdan kenkiä joka päivä enkä tykkää yksistäkään, joita joudun käyttämään :(

 
8/4/10 23:41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itse olin ainakin näkevinäni itiksen zarassa just sellaiset kengät! :o no ehkä ne sitten oli erilaiset :)

 
9/4/10 00:07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko harkinnu kuvaavas jonku vaatteen (mekon :D) tekemisen? Haluaisin kauheasti osata tehdä vaatteita, mutta vähänki vaikeammat mallit tuottavat liikaa päänvaivaa, että sellaista uskaltais lähteä yrittämään. Vielä jos sais mukaan niitä vinkkejä ja niksejä, joita ei ehkä tällaiset "tavikset" tiedä, niin olisin onnellinen!

 
9/4/10 00:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vooiii söpö casey!!
ja mahtavat kuosilöydöt olet löytänyt, mulla sama huivi ;)
ja super hyvin siis sopii noi kukkaleggarit tohon asuun, yllättävänkin hyvin! ite kans mietin että ne sopii vain ja ainoastaan mustaan asuun, mutta ei sittenkään.
ja vaatteiden tilaus/myynti kuulostaa super idealta! meinasitko että sulle vaan siis lähetettäis mitat ja mitä tahtoo? vai pitäiskö kankaatkin lähettää sitten sulle vai mitämitä? (en nyt oo mitään tilausta tekemässä, kunhan heitin ideoita ilmoille) :)

 
9/4/10 06:57 , Blogger Casey kirjoitti...

Iris, legginsit on Kampin VeroModasta:) ja mulla ihan sama juttu! On niitä jotain kivojakin kenkiä,mut SE luottopari kevääksi puuttuu ja ärrrrsyttää!


Anonyymi,aijj?taidampa piipahtaa sielläkin:)


Anonyymi, oon ajatellu tehdä jotain ohjeistusta,vaihevaiheelta postausta.Katsotaan miten se toteutuis:)Mut vinkkejä yritän heitellä ilmaan ainakun niitä päähän ilmestyy ja kysyä voi tietty! Joku kysely postauskin voisi siis tulla ehkä tarpeeseen...

hhhula,kiitos:)Mallista ja kankaasta riippuen jotkut on käytännössä mahdoton tehdä omille mitoille ilman sovitusta jne.Ajattelin ehkä ensin jotain kampanjahenkeä ja standardikoolla valmistettua jne.Mutta katsotaan,tää on niin tuore juttu että oon itsekin ihan sumussa:D

 
9/4/10 10:37 , Blogger noraa kirjoitti...

ähää kivoja juttuja! <:

 
9/4/10 11:30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eilen kun kävin keskustan zarassa, ni siellä oli niitä sun havittlemia kenkiä, mutta kokoja ei ollu ku yhet 37 ja siitä ylöspäin. Musta tuntuu ettei zarassa ikinä oo 36 jäljellä ku sinne pääsee, ja mulle ku vielä 36:ki on vähän iso, mutta jospa ulkomailla tosiaan olis enmmän niitä pieniä kokoja :)

 
9/4/10 12:08 , Blogger bbella kirjoitti...

iihanii ostoksii kyllä! oon katelllu itekkin tota raitajakkua monesti hm:llä mutta en oo vaan saanu aikeeks vielä ostaa sitä! En malta oottaa mitä yhdistät sen kans :) ja noi kukkaleggarit kyllä passaa hyvin tohon asuun, ei niitä aina tarvi mustaan yhdistää varsinkaan kun noin hyvin osaa muutenkin yhdistäää! :>>

 
9/4/10 12:24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niitä sun unelmawedgejä oli muutama kuukaus sitten espanjan melkeen jokaisessa zarasssa missä kävin. Mustana ja beigenä, olivat vielä vaan 30 e alennuksessa. Ja ebayssa jotkut pyytävät niistä sellaista 150 e.
Voi olla, että espanjasta tärppää :)

 
9/4/10 13:49 , Anonymous B kirjoitti...

Kiitos paljon vastauksestasi edellisessä postauksessa. Ehk tääkii nyt sit ens vuonna metropoliaan koittais päästä, intoa kyl löytyis.
ihanat muuten noi kukkaleggarit, en oo viel uskaltautunu ihmisten ilmoille omissani...:D

 
9/4/10 15:23 , Blogger Jessika kirjoitti...

Se tilaus systeemi kuulostais loistavalta! toivottavasti saisit pystyyn sellasen :)

 
9/4/10 19:41 , Blogger Casey kirjoitti...

noraa sanoi...
ähää kivoja juttuja! <:

9/4/10 10:37

Anonyymi, hmm?ei tainnu olla.Juttelin myyjien kanssa eilen ja ne ihanuudet on myyty loppuun kuukausi sitten,eikä uusia ole näillä näkymillä tulossa... Tais olla eri kengät:)

bbella, kiitti:)raitajakku oli tänään jo päällä,ihastuin lisää<3

Anonyymi, toivon toivon että sisko löytää ne.Se on lähdössä maanantaina:) Kuulemma sen poikaystävä vois jo käydä katsomassa niitä mutten viitti laittaa sitä asialle:D ei ne niin tärkeet ole (eipä!)

B, hyvä jos oli apua! Jos haet niin suurin apu on juuri aito kiinnostus ja innostus alaan:)ja kiittos:)

Jessika,joo kehittelen sitä tässä:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu