Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päätöksenteon tuskaa

4/09/2010

Päätöksenteon tuskaa

Heippa! Eka työharjoitteluviikko takana ja suhteellisen hyvä maku suussa (myös reesesien myötä). Tänään oli heti pakko testata uutta jakkua,voiko joku istua paremmin päälle ja olla kivempaa matskua? Meinasin yhdistellä sen ihan black&white meiningillä mutta lopputulos olikin mönstermix, eli raitaa&eläintä&pilkkua sekaisin.
Menikö ällötyksen puolelle?

Kävin myös siellä itiksen Zarassa, kuulemma viimeinen pari 36 oli pyörinyt kaupassa jonkin aikaa mutta sekin oli kadonnut nyt. Myyjä lupasi soittaa minulle jos kenkiä ilmaantuu. Taidan kuitenkin katsella sen espanjakortin ensin, vielä espanjahinta ja ale päälle kuulostaa liian hyvältä!
Suutuspäissäni päätin käyttää Zaran lahjakorttinikin:D ajattelin ensin ostaa vyön,mutta totesin että vyön saa myös ostamalla vaatteen johon kuuluu vyö (hieno logiikka).
Arvatkaapa kumpi lähti kotiin?
Nyt vielä kenkäpohdintaa, löysin nämä jo aikasemmin ihastellut kengät topshopilta. Ovat vähän samantyyliset,kuin ne Zaran, ehkä vähän rennommat ja eri sävyiset.Mutta mitäs mieltä ootte. Eilen pistin nämä jo tilaukseen,mutta mun nettitilaus jumittui maksuhetkellä.Olikohan se enne vai yritänkö uudestaan:D?
Äh nytkun katsoo tota isoa kuvaa, niin tekee mieli painaa tilausnappia ja painankin...

xoxo
Casey, jonka elämän tärkein asia on ilmeisesti kevätkengät

Tunnisteet: , , , , ,

6 kommenttia:

9/4/10 21:06 , Blogger Janni kirjoitti...

Mä meinasin tilaa noi Topshopin kengät, koska ne oli aika samantyyliset! Mut sitte ku ton kuvan jälkee katsoi niitä Zaran täydellsyyksiä, niin mieli muuttui :D Mut on noiki kivat!

 
9/4/10 21:21 , Anonymous bub kirjoitti...

moi!
ajattelin kommentoida nyt vasta ekan kerran. kyllä itseasias tiedä miks se on jääny aiemmin mutta parempi myöhään kuin ei sit milloinkaan :D löysin sun blogin muutama viikko sitten (?) ja oon aivan rakastunut! oot ihanan pieni, kaunis ja kaiken lisäks omaat täysin omaan silmään sopivan vaatemaun! kateellisuutta ei myöskään helpota kaikki mitä teet ite :)täällä siis yksi nuori ja hyvin innokas lukija käy päivittäin katsomassa onko uusia juttuja ilmaantunut! aivan ihanaa kesän odotusta sinne! :)

 
9/4/10 21:27 , Blogger Casey kirjoitti...

Janni, molemmat on mun mielestä superhienoja.Zarat ottaisin jos pitäis valita,mut molemmat kelpaa:) Ajattelin tilata noi ja sit toivoo et Sape tuo espanjasta toiset:Dhahaa,nälkä kasvaa syödessä!

bub,ihana saada lisää lukijoita:) kiitos ja hyvää kesän odotusta myös sulle!

 
10/4/10 09:58 , Blogger Neiti S. kirjoitti...

Pakko sanoa, että tämä sun blogi on parasta, mitä blogirintamalla on tapahtunut pitkään aikaan :) Aurinkoista kevättä!

 
10/4/10 19:34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kaunis asu! paljon sä oot pitkä? näytät todella sirolta=)

 
10/4/10 20:20 , Blogger Casey kirjoitti...

Neiti S, kiitos:)aurinkoista kevättä myös sulle!

Anonyymi,kiitti:) oon 160senttiä tasan!eli aikas normaali kai:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu