Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

One wedding & three beautiful brides

5/30/2010

One wedding & three beautiful brides

Eilen olin siis häissä eli selkeästi kolmen kaunottaren kolmekymppisissä! Mun serkku soitteli jo talvella olisinko kiinnostunut auttamaan häntä ja kahta ystävää juhlissa, joiden teemana on "häät". Alunperin oli tarkoitus tehdä ihan valkoiset morsiuspuvut, mutta käytännön syistä tehtiin monikäyttöisemmät yhtenäiset asut! Juhliin kuului tietysti hääkakun (kakkujen) leikkuuta ja muuta olennaista! Itse olin pukeutunut siis riikinkukko asuun, jota perjantai yön pimeinä tunteina väänsin:D Aloitetaan siis kuvilla siitä,
Kengät lähti kyllä vaihtoon, kun sisko toi Kotkasta kaverin omat lainaksi. Kiitos ;)!
Ja vielä lähikuva tästä riikinkukosta:D
Sitten itse juhlapaikalle, joka oli siis Hernesaaressa. En koskaan aikaisemmin ollut siellä käynyt, mutta taksi vei hyvin perille! Itse päivänsankari-serkku olikin vastassa meitä:
sekä kaksi muuta ihastuttavaa synttärimorsianta:)
Parempaa kuvaa tilaustyömekoista tässä:
Alkumaljaa, vaaleanpunaisia koristeita ja vaahtokarkkeja, diashowta, hyvää ruokaa, boolia, hääkakkuja ja häätanssia, kuten tapoihin kuuluukin! Kaiken lisäksi ilma oli kuin morsiamet:)
Kolme kakkua:
Kolme morsianta ja yksi sulhanen pyöri jossain:D

Semmoiset juhlat oli ne! Kotiuduin sieltä jo siis puolen yön jälkeen, mutta palasin samantien paikalle. Nmittäin hakemaan synttärisankaria meilahteen:D Nyt on käsi kipsissä:D Ei saisi nauraa, mutta jos serkku vielä palaa kahden aikaan punaisessa kipsissä jatkoille teatteriin ei tapaturma varmaan niin vakava asia ollut:D!

Mitäs tykkäsitte mun ja synttärisankarien mekoista?:) Eilinen oli kyllä semmoinen itsetunnon nostatusilta kun kehuja ja tilauksia sateli, varmistui olo siitä että oikeaa polkua sitä ollaan kai menemässä:)

xoxo
Casey

p.s. tältä päivältä on vähän asukuvaa ja pikkupikku ostos, palaan niihin myöhemmin. Nyt seuraavan mekon (:D nää ei lopu ikinä!) pariin ja iltalenkille!

EDIT: Tree --> Three :DDD upsii

Tunnisteet: , , , , ,

12 kommenttia:

30/5/10 19:25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot onnistunut ihan uskomattoman hyvin! mekot on erilaisia, mutta kuitenkin yhtenäisiä :) ja kangasvalinnat on musta osunu ihan nappiin :)

 
30/5/10 19:29 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kiitos paljon:) mä tykkäsin kans ylläri kankaista, koska olin niitä valitsemassa:D Mut hyvät kankaat tekee aina hyvän pohjan mekoille kuin mekoille:)

 
30/5/10 19:35 , Blogger Kata kirjoitti...

Noi mekot hipoo täydellisyyttä, aivan ihania! Voisin ottaa jokaisen omaan kaappiini<3

pssst, onko tossa otsikossa virhe? koska tree=puu three=kolme :))

 
30/5/10 20:29 , Blogger Mia kirjoitti...

no ihan olet kuule oikealla alalla, elä epäile sitä hetkeäkään ! oikein kauniit teokset, vähän niinkuin taideteoksia. :-) hyvin istuvia ja kankaat on valittu kyllä hyvin. ylpeä saat itsestäsi olla !

 
30/5/10 21:36 , Blogger Casey kirjoitti...

Kata, voi kiitos:)ihana kuulla. ja öhöm:D pikkunen kirjotusvirhe. Taisi jäädä h välistä, en mä nimittäin ihan noin huono ole enkussa:D:D

Mia, :)ihana kiitos! mä olin ylpeä jo siitä ettei kukaan joutunu nakuna juhlimaan:D mut suurkiitos edelleen:) vaikka välillä tää on aika rankkaa puuhaa niin mikään ei voita tätä fiilistä!

 
30/5/10 22:07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot kyllä taitava tyttö =)

 
30/5/10 22:16 , Blogger cloé kirjoitti...

Onpa ihania mekkoja kaikilla! Sopii todella hyvin sinulle tuo mekko :) Haha pisti naurattamaan tuo kipsi-juttu, melkoiset synttärit! :D Pääasia että hauskaa ainakin oli!

Tosta sun opiskelusta sen verran, että millaiset pääsykokeet oli? :) Ja miten helppoa päästä sisään? Ja onko siellä eri linjoja, vai onko kaikkien pakko valmistua ompelijaksi tms vaikka itse ompelu ei olisi se kiinnostavin juttu alassa?

 
30/5/10 22:22 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kiitos:)

cloé, voi kiitos:) oli kyllä aika hulvattomat synttärit:D Pääsykokeisiin kutsuttiin n. 6 osa (?) ennakkotehtävät lähettäneistä ja ne kesti 2 päivää. Siellä oli erilaisia tehtäviä, haastattelua ja matematiikan+äidinkielen testi:) Sisään pääsyn helppoudesta en tiedä, kaipa sinne hyvällä motivaatiolla ja joillain pienillä lahjoilla pääsee:D Ei tarvi olla mikään taiteilija kylläkään. Meistä ei valmistu mitään ompelijoita ollenkaan, mä vaan satun olemaan hurahtanut siihen vapaa-ajalla. Opetellaan kyllä kaavoitus ja perusasiat, eli osataan valmistaa vaatteita. Ompelu on ehkä 1/10 osa opiskelusta. Kaksi muuta pääpainoa kaavoituksen ohella on suunnittelu ja alan markkinointi, jotka ovat mulla "pääaineena":) osa meidän oppilaista ompelee vain koulun pakolliset työt, eivätkä edes omista omaa ompelukonetta, joten ei hätää:) olipa pitkä selostus, toivottavasti sait selkoa:D!

 
31/5/10 10:10 , Blogger jonda kirjoitti...

Tosi nätin mekon oot tehny kyl itelles! :) ja noi muut kolme on kyl kans upeita :)

 
31/5/10 20:53 , Blogger Casey kirjoitti...

jonda, voi kiitos paljon:)

 
1/6/10 17:15 , Blogger PUSSAUSKOPPI kirjoitti...

Mua ärsyttää aina lukea sun blogia kun olet niin ihana :( iskee kauhea alemmuuskompleksi :D Olet varmaan suloisin bloggaajatar mitä tiedän, aivan ihana hymy ja kasvonpiirteet ja MIKÄ TYYLI :) Myönnän ihan suoraan olevani kateellinen ja jätän välistä ne Anonyyminä kommentoidut kateellisten paskakommentit :D

 
1/6/10 18:33 , Blogger Casey kirjoitti...

PUSSAUSKOPPI, voi kuules kuules, älä anna iskeä. Oot itsekin upea tapaus, joten turhaan ärsytän tai teen sua kateelliseksi:D itsekin näen välillä upeita tyylikkäitä naisia ja kadehdin niitä. Mutta loppujen lopuksi pidän kuitenkin eniten omasta tyylistäni ja mikä kaikkein tärkeintä,kannan sen ylpeänä.Semmoinen mun mielestä näkyy ulospäin ja on sitä todellista kauneutta:)kiitos kumminkin <3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu