Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ride a bike

6/02/2010

Ride a bike

Huijasin teitä ettei mul ole asuja tälle viikolle enää. Tässä tän päivän super iisi asu,menin nimittäin 7 töihin ja työt jatkuu edelleen. Uusi cropattu paita on niistä myynneistä, hinta 2e :)auts.
Ja mä oon just niin huono päättämään, että otan sitten riskin ja teen tällä hetkellä kahta mekkoa lauantaiksi! Toivottakaa mulle onnea että ne valmistuu, sitä nimittäin tarvitaan:D haha. Olkkarin lattia näyttää tällä hetkellä nimittäin tältä:

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

2/6/10 21:28 , Anonymous Emilia kirjoitti...

Blogisi on ihana, monipuolinen ja ulkoasultaan jotenkin harmoninen ja nätti. Sinä taas, olet todella kaunis ja sievä, tyylisi on yhdellä sanalla sanoen chic. Enkä voi enempää antaa respectiä siitä, että olet ollut valmis muuttamaan vieraaseen maahan ja opetellut kokonaisen kielen, VAU.

 
2/6/10 21:28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana asu! <3
tsemppiä ompeluihin! :)

 
2/6/10 21:59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ääääää, rakastan sun hiuksia ja kaikki yksinkertasetki asut näyttää sun pääl nii upeilt:D ja zemppiii niide mekkojen kaa, saat ne kyl valmiiks :)

 
2/6/10 23:41 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kiitti:)!

Emilia, ihana kiitos:) mä tykkään myös ettei tää blogi hypi mitenkään silmille värien yms suhteen:) ja mitä tohon kieleen tulee, niin kyllä sen oppii jos on tarpeeksi intoa ja halua. Niillä pärjää elämässä muutenkin:)!

Anonyymi, kiitos:) ei ne kaikki asut kyllä passaa munkaan päälle eli ei huolta:D ja tsemppiä tarvitaan nyt!

 
2/6/10 23:53 , Blogger Aava kirjoitti...

hei vähän kivat shortsit! mistäpä olet hankkinu? =)

 
3/6/10 06:33 , Blogger Casey kirjoitti...

Aava, forever 21:sta floridasta silloin keväällä:)

 
3/6/10 20:24 , Blogger PUSSAUSKOPPI kirjoitti...

Voi miten ihana asu! Saanko olla utelias ja kysyä, että mistä olet muuttanut ja opetellut siis uuden kielen? Muuttanut Suomeen vai jotain muuta? :D Olempas utelias :)

 
3/6/10 23:32 , Blogger Casey kirjoitti...

PUSSAUSKOPPI, kiitos:) saa tietty kysyä, siitä on itseasiassa postauskin tehty! Eli siis muutin viime vuonna tammikuussa Norjaan ja asuin siellä heinäkuuhun saakka. Olin siellä töissä, joten jouduin opettelemaan vähän kieltä:D!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu