Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kriisi!

5/31/2010

Kriisi!

Yleensä mulla on ideoiden puutetta ja menee viimiseen iltaan että keksin mitä haluan. Nyt tiedän mitä haluan, mutta vaihtoehtoja on aivan liikaa:D Haluan nudemekkoa, batiikkimekkoa, maximekkoa, drapeerattua, röyhelöä ja paljon muuta. Mulla on ensi lauantaina ylioppilasjuhlia, sitten seuraavalla viikolla on rippijuhlia, sitten on häät ja heinäkuussa vielä 2 viikonloppua rippijuhlia. Joten mekkoja tullaan tarvitsemaan. Nyt täytyy päättää ensi lauantain mekko, sillä pitää vielä ehtiä se ompelemaankin!

Rajasin vaihtoehdot kahteen. Haluan ehdottomasti tehdä oman muunnellun versioni tästä lindexin mekosta (vasemmalla) ja ehdottomasti nudena! Toinen vaihtoehto on puhdas vaalea maximekko (kuva boohoo.com) pitsi yms koristeilla ja johon selkään olisi luvassa pientä yllätysmomenttia!

Kumpi kuulostaisi paremmalta? Häihin en luonnollisesti voi tuommoista maximekkoa laittaa, joten olisiko sen vuoro nyt? Nude mekko tulisi sitten seuraavana jonoon:)

Hjälpa mig!

xoxo
Casey

p.s. laitan pastasalaattiohjeen myöhemmin, koska teemu ei ole kotona enkä muista sitä ulkoa:D

Tunnisteet: , , , ,

5 kommenttia:

31/5/10 21:30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Maximekko! Ja just joku siisti selkä. Ohh ootan jo, mitä loihdit. :)

 
31/5/10 22:11 , Blogger Kata kirjoitti...

Mä kyllä kallistun eniten jonkun tosi raikkaan värisen ehkä kuviollisen maximekon puoleen, se vois olla aika mahti :) Häihin sitten voit toteuttaa toisenlaisen mekon.

 
31/5/10 22:50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jotenkin tuntuu että vasemmanpuoleinen olisi tuolla toteutuksella melkoisen irstas tuon tason juhliin pidettäväksi :P tai siis jos siinä mekossa vilkkuu kylki avonaisena ja rintaosio on tuolla tavalla korostettu, yhdistettynä mekon lyhyyteen. Nej nej.

 
31/5/10 23:11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eiks toi eka mekko ois vähän mihin tahansa juhliin turhan paljastava? : o

 
1/6/10 06:36 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, sitä olin alunperin tekemässä:)

Kata, katsellaan;)

Anonyymi, oon aivan samaa mieltä, siksi sanoinkin että tekisin oman versioni. Tuo helma on täysi roiskeläppä ja olat turhan avonaiset. Ehkä pitää kuitenkin valita oikea aika ja paikka paljastaa kylkeä,koska mun mielestä se on ton mekon juju enkä siitä luovu:D!

Anonyymi, tuollaisenaan ainakin:D siksi tekisinkin oman version ja tuo olisi vain pohjana:) Kylkeä aion vilautella mutta tuskimpa siis yo-juhlissa/häissä. Tajusin nukkumaan mennessä että haluisin molemmat mekot viikonlopulle.Toisen päiväjuhliin ja tuon vilkkuvan illalla baariin:D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu