Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Too much in too little time

9/09/2010

Too much in too little time

Silloin kun mulla on vapaapäiviä ja ei erikoisia hommia, mulla on pakkomielle alkaa kasata niitä (hyvin järkevää). Oon aina ollut kova puuhastelija ja en voi käsittää asioita kuin pleikkarin pelaaminen (mitä siitä saa?). En osaa katsoa telkkaria ilman että olisin samalla koneella tai söisin tai tekisin ihan mitä vaan etten vaan turhauttavasti kuluttaisi aikaani saamatta mitään aikaiseksi. Mun elämisen logiikka perustuu kaiken järjen mukaan siis suorituksille ja saavutuksille. Pointtihan oli nyt siis se että vaikka vietän rentoa koulun alkua niin olen saanut aikaiseksi hirveän vuoren tekemistä lähinnä ompelua, onneksi ne on ihan vapaaehtoisia ja kaikki minulle itselleni tulevia, joten aikataulua ei ole:)

Näytän nyt muutamia juttuja ja niiden inspiraatioita:
1. Ruskeat nahka/mokka shortsit syksyksi/talveksi

topshop, topshop, glamour.se
Oman versioni olen aloittanut tekemään äitin vanhasta mokkahameesta, jonka purkasin osiin ja leikkasin shortsin kaavoilla. Kiinnitys systeemi on vielä auki, mutta E.Klingin nahkashortsien nyöritys houkuttelee!
2. Viittamallinen "takki" mieluiten neuloksesta / kelsistä


Tähän mulla on isopala hiekan väristä neulosta. Kaavavaihtoehtojakin löytyy, sekä uusista burda-lehdistä että 80 luvun Moda-lehdistä :D
3. Tekoturkis leokuvioilla
Tähän minulta löytyy iso pussi, jonka sisällä on mummon purattu tekoturkki (varmaan 80 luvulta sekin). Siitä saan leikattua omani ja ommeltua uudestaan kasaan, kunhan keksin mallin:D En osaa päättää tehdäänkö pitempää vai lyhyttä. Pientä kaulusta, isoa laakamaista vai jopa hupullista (nykyisessä on nimittäin huppu!).
4. Samettihame/mekko
Menossa on tällä hetkellä iisi samettihame (kuin tuo nr.6 new lookilta), vain kuminauha ja vetskari puuttuu!
Sametti on muutenkin niitä talven materiaaleja joita en viime vuonna niin kovasti päässyt hyödyntämään, toivottavasti tänä vuonna paremmin :)
Loppuun vielä kuvia jo aikaisemmin pohdiskellusta inspiraatiosta, Olen aloittanut (ja lopetan varmaan 80vuotiaana) pujottelemaan noita suikaloituja sifongin palasia tuohon toppiin. Näyttävät vähän vaaleanpunaisilta mutta eivät ole, kuten sanoin tässä menee hetki kun saan tuon kasaan:D mutta tää on loistavaa puuhaa esim. telkkaria katsellessa (hyöty+huvi!). Nudet suikaleet tulevat muuttuvat ylöspäin mentäessä valkoisiksi ja harvenevat tasaiseen tahtiin.

lainatut kuvat, glamour.se
Siinä oli ehkä sekavin postaus pitkään aikaan. Toivottavasti saitte selvää.
Mikä ompeluprojekteista vaikuttaa teidän mielestä lupaavimmalta? :)

xoxo
Casey

Tunnisteet: , , , ,

4 kommenttia:

9/9/10 22:29 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Toi hame shortseiksi juttu vaikuttais mielenkiintoselta. 8)

 
10/9/10 10:26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi viittamallinen takki hiekanvärisestä neuloksesta kuulostaa ihanalta! :)

ehottaisin et tekisit tosta leokuvioisesta tekoturkiksesta sellasen lyhemmän isolla kauluksella :) tai sellasen ainaki itte tekisin mut saattaa johtuu myös siitä et omasta kaapista hieman pitempi tekoturkki jo löytyykin.. :D

ihania projekteja jokatapauksessa kaikki! (tosin omat hermot ei tota sifonkisuikaletoppihässäkkää kestäis) ;)

 
10/9/10 10:26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei pystyisitko vähän isontaan fonttia, on niin pientä tihrustusta ettei tahdo jaksaa oikein lukea.

 
10/9/10 13:48 , Anonymous ann kirjoitti...

ehdottomasti viimeinen! can't wait.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu