Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fleamarkets can totally handle me!

10/09/2010

Fleamarkets can totally handle me!

Helou tyypit! Tänään kyyditsin aamulla siskoja ja kävin palauttamassa miljoona pulloa prismaan. Siinä oltiin suht alkkiksen näköisiä parin muovipussin ja muutamien laatikoiden kera. Sen jälkeen kävin kirppareilla ja turhaan metsästämässä uutta kulmaväripalettia, mä toivon syvästi ettei sen valmistusta ole lopetettu. Päällä aika sama setti kuin eilen, en jaksa raahata miljoonaa vaatekertaa mukana nimittäin.
Sanokaa etten mä ole ainoa jonka mielestä nää lähikuvat on tänään jotenkin koomisia:D
Kirpparikierros oli ehkä tän syksyn (ehkä jopa vuoden) paras. Pistin haisemaan komeat 5 euroa ja tässä pikku sneak ostoksiin. Puin ne kaikki tämän päivän asun pohjalta omiksi asuikseen ja jaksoin jopa innostuksissa kuvatakin, joten illalla luvassa parempaa matskua ;) Mut ei varmaan tarvitse erikseen sanoa että punainen oli päivän väri.


Nyt paistan mun cookiesit loppuun ja sit täytyy ehkä tehdä vähän pihatöitä...
Palataan illalla kirppariostoksilla!

xoxo
Casey


Tunnisteet: , , ,

5 kommenttia:

9/10/10 17:22 , Blogger Kata kirjoitti...

Aaah nyt on kyllä taas aivan TÄYDELLINEN asu.
Noissa lähikuvissa oot sen näkönen et oot pahasti kujalla, mutta söpöltä näyttää silti :D

P.S Se on jonkinlainen luonnonlaki, että niiden kaikista parhaimpien ja itselleen tärkeimpien kosmetiikkatuotteiden tuotanto lopetetaan.

 
9/10/10 17:36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu! Toi pitkät polvisukat-hame-korkkarit -yhistelmähä on aivan täydellinen asu baariinki ku tulee kymät kelit. Sulla nainen on silmää muodin suhteen! :)

 
9/10/10 19:33 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Ai nam mitä uutuuksia !
Ja joo, ainakin noita lähikuvia otettaessa mulla on yleensä tosi tyhmä olo kun pitää katsoa kameraan. Mun mielestä se asu tulee paremmin esille, kun ei oo sitä hölmön näköstä toljotusta kameraa kohti vaan katsoo esim maahan ! Jotkut eivät tosin tykkää siitäkään "posesta". : D
Näin siis mun kohdalla. Sun lähikuvat on söpöjä! :)

 
10/10/10 19:06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näytät vähän pingviiniltä noissa lähikuvissa:D mut ihan söpöö!

 
11/10/10 15:24 , Anonymous Nina kirjoitti...

Hei Haluisitko vielä kertoo että mikä on sun aviator takissa tuo hartioiden välinen mitta ja mikä sun oma hartia mitta on. Koko 6 on loppu sivuilta ja mietin että onko 8 liian iso..

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu