Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päin punaista

10/05/2010

Päin punaista

Jeij, sain latauksen toimimaan ja nyt luvassa yli viikon takaisten juhlien kuvia. Niitä ei suinkaa ole vielä unohdettu, sen verran ikimuistoinen ilta! Mä olin ehkä hiukan vastuussa juhlien kattauksesta ja menystä, joten ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä lievä espanja-teema. Enjoy!Paellaa, por favor!ja kaisalle maistuvaa
ja siskolle maistuvaa


 Synttärisankaria
145 katettua paikkaa, ei riittäny!
Alku-illan humppia
Tarta de Quesoa, por favor 

varkauksia = KUKA VEI VITOSEN?! TUNNUSTAKAA! 
varaäiti,äiti,sisko,paras ystäväni,sen sisko = paljon rakkaita
teemun naisia

kaisan asukuvien imitointeja part 20819
pukukoodejako?lihaksia 
kenkien vaihtoa ja riisumista
pariskuntaotoksia 
yks liikaa 
kaks liikaa (ei tytöt vaan jotain muuta)
Ei yhtää liikaa! Serkku otti lavan haltuun.
Nää on mun anonyymi-lukijat 


5 liikaa 
25 liikaa 
käsi sydämellä-tunnustuksia
 tähän ei pysty edes sanomaa kuinka paljon liikaa...nakkeja!
Stella-Piste:ttä, siihen on hyvä lopettaa 
Piste.

Iltaa vei eteenpäin mahtava bändi ja muistia taakse päin 80% viina johon en onneks kajonnut kuin vasta nyt viime viikonloppuna.hohhoh,onneks sillä reissulla jäi kamera kotiin!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , , , , ,

17 kommenttia:

5/10/10 21:19 , Blogger Jenna kirjoitti...

Vähän ihania kuvia:) Voi kun itsekin pääsis taas joihinkin sukujuhliin:D

 
5/10/10 21:51 , Blogger kullanmuru kirjoitti...

Näyttipä mahtavilta bileiltä! :)

Mulla olis sulle palkinto mun blogissa :)

 
5/10/10 21:56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä hauskalta! Mun isällä ois kans tänä vuonna 50v luvassa, mutta se kriiseilee siitä niin paljon, ettei se halua olla täällä juhlimassa niitä vaan lähtee karkuun Budapestiin. Kai sen voi niinkin viettää :P

 
5/10/10 22:16 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Rajut bileet teillä! Tollaset sukujuhlat on ihan parhaita :--D

 
6/10/10 15:47 , Blogger verena kirjoitti...

your blog is so cute. love it! your red dress looks good on you!
please check out my blog <3

http://kirschkern-productions.blogspot.com/

 
6/10/10 16:16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vau mitkä juhlat! Unohdinkin kysyä, että mikä on suhteesi alkoholiin tai juhlitko yleisesti ottaen paljon? Entä mitkä on lempi alkoholijuomasi siis mitä ostat kaupasta? Entä juotko viinejä entä väkeviä? Olispa meilläpäinkin yhtä hauskoja juhlia.

 
6/10/10 16:27 , Anonymous Aurora kirjoitti...

Hei toi jälkkäri näyttää taas kerra tosi hyvältä, voisko ohjetta saada tänne blogin puolellekkin! :)

 
6/10/10 16:38 , Blogger Casey kirjoitti...

Kiitos kaikille:) oli kyllä hauskat juhlat!

Anonyymi, Mun suhde alkoholiin on aika mitätön. Nautin sitä järkevissä määrin n. 1 kerran kahdessa kuukaudessa. Punaviiniä saatan juoda lasin ruoalla joskus, mutta siiderit yms ei oikein maistu. Lonkeroa tai breezereitä jos jotain. Tykkään eri salmiakkishoteista. En jaksa juoda pullotolkulla, joten pari shottia on kiva ottaa :)!

Aurora, ohjetta ei valitettavasti ole, suunnittelin menyn mutta en tällä kertaa (160 hengelle:D) sitä valmistanut. Pitopalvelusta tuli kaikki. Kakku on perinteinen juustokakku, jossa on vadelma kastike, löytyy varmasti googlettamalla:)

 
6/10/10 20:32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiitos ihanasta postauksesta :)))!!

 
6/10/10 20:52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

anteeks, mutta kuka tuo sinimekkoinen tyttö on kun näyttää todella tutulta!:O

 
6/10/10 21:11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miks tuolla oli noin paljon sun kavereita? tai sun ja sun siskon? Hyvät noi Converset ton mekon kans :-D Siistei kuvii 8)

 
6/10/10 21:49 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, ole hyvä:)

Anonyymi, mun paras ystävä milla:)

Anonyymi, no siis osa on mun serkkuja.Monet noista ystävistä on meidän vanhempien ystäväpariskuntien lapsia ja muutaman iskä oli pyytänyt narikkaan "töihin" :)

 
7/10/10 20:25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei toi sun rannekellos on kyl todella hieno! Minä itse ainakin näiden kuvien perusteella tykästyin todella paljon siihen :) Minkä merkkinen se on? Voisit vaikka joskus ottaa kuvia missä sekin näkyisi paremmin :)

 
7/10/10 22:20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On muuten porukka lihonnu! en oo nähny vähään aikaa kuvia esim. tiiasta (? pukin sisko) enkä tosta tummahiuksisesta tytöstä, tässä kuvassa http://2.bp.blogspot.com/_e7lmKZ8Rs_8/TKtdEJCedhI/AAAAAAAAFoM/QSVCw4zsp5s/s1600/ISK%C3%84N+50V+PART2+091.JPG
Onhan ne silti todella nättejä (:
Sun vanhempi siskos on todella nätti(on se toinenkii ;->), kuvaile ihmees sitäkii(jos sekii haluaa) tänne blogii, kerta asuu hesassa ja varmasti näätte useammin! Ja saa antaa vinkkiä miten se tekee noi hiukset. Tiedän, helppoa, mutku en vaa osaa ;<

 
8/10/10 12:36 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kiitti:) kyllä siitä on tainnut lähikuvaa olla joskus keväällä, mutta laitetaan uusiksi. Merkistä ei ole mitään tietoa, nimittäin se on jenkeistä jostain pikkukaupasta ostettu:)

Anonyymi, en ole koskaan jättänyt yhtään kommenttia julkaisematta mutta nyt teki mieli. Vaikka suht asiallinen kommenttisi oli niin en silti halua että ystävieni fyysisiä ominaisuuksia kommentoidaan täällä. Jatkossa taidan jättää kavereiden/perheen kuvat julkaisematta. Eikä myöskään välitä tulla esille blogissa, joten saat tyytyä mun kuviin jatkossakin :)

 
10/10/10 10:14 , Blogger Charlie kirjoitti...

hyviä kuvia, näyttää hauskoilta juhlilta :D

 
10/10/10 12:15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko kommentoida vielä ku jäi oikein häiritsemään..
´Sanoin ton lihomis jutun ehkä vähän liian kärkkäästi, enkä näin jälkeenpäin ajateltuna tiedä että miksi edes vaivauduin moisen takia kommentoimaan, mutta sanon yleensäkin asiat aika suoraan, ja varmasti kirjotettuna se näyttää vielä karummalta. Lihominen kun ei varmasti muutenkaan kenenkään mielestä hauskaa ole, mutta usein vain karu totuus. Enkä sano että lihominen mitenkää rumentaisi ystäviäsi, koska ne ovat mun mielestä todella kauniita. (Enkä halua mitenkään mielistellä, vaikka tossa edellisen kommentin loppu siltä tuntuikin.) Turhaan siis sensuroit heitä blogissasi. Näitä kommenteja tulee aina, vaikkei täällä, niin kyllä niitä ´paskanpuhujia´ löytyy muualtakin. En pyydä anteeksi mielipidettäni/kommenttiani, vaan tapaa jolla asian ilmaisin.
En ees tiedä kyllä miksi pyytelen anteeksikkaan, tuntuu tyhmältä blogissa, koska en varmasti merkkaa sulle paljo mitää, ehkä ettei asia vaan jää mietityttämään. (:
t. viimeinen anonyymi

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu