Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Memories

12/15/2010

Memories


Sain tädin mieheltä tänään maililla tämännäköisiä kuvia. Ne on tosiaan otettu silloin kun asuttiin Norjassa ja olin jo unohtanut miten kaunista siellä on! Katsokaa nyt tuon veden väriä <3 Kuvat on Sogndalin viereisestä kylästä, jossa käytiin päiväretkellä. Mikäli joku teistä innostuu lähtemään Norjaan lomalle niin annan täydet suositukset varsinkin näille vuonoalueille. Ainakin Stockan kuvastossa mainostettiin laivareissua tuonne :) Tuli vähän ikävä itsellänikin...

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

15/12/10 20:08 , Blogger Riikka kirjoitti...

Ihania kuvia! En edes tiennyt että oot asunut Norjassa :) Asuitko siellä kauankin?

 
15/12/10 20:24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon unohtanu. miks asuitkaa norjassa?

 
15/12/10 22:44 , Blogger LonelyGirl fashion kirjoitti...

Hi, these photos are great! I love it. :) xxx

 
16/12/10 12:06 , Blogger Heini kirjoitti...

Oi vitsi ku nätin näköstä tuol Norjas!

 
16/12/10 12:57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oih, näyttääpä kauniilta :) voitko vähän valaista, eli kauanko asuit norjassa (minä vuosina) miksi ja missä kaupungissa? saitko tuolta uusia ystäviä ja opitko puhumaan norjaa? millaisilta paikalliset ihmiset vaikuttivat ja kuinka he ootivat sut vastaan? asuitko tuolla yksin? millaiset shoppailumahollisuudet tuolla oli (jos siis asuit vähän isommassa kaupungissa) ja millaset säät silleen yleisesti ?:) sori tää kysymyksien määrä, kiinnostaa vaan kovasti kuulla sun kokemuksia :D oot ihana!

 
16/12/10 23:14 , Blogger Casey kirjoitti...

Riikka, kiitti:) asuttiin teemun kanssa reilu puoli vuotta!

Anonyymi, poikaystävä oli siellä töissä:) ja itse menin sinne kesätöihin!

LonelyGirl fashion, thanks <3!

Heini, niin on <3 livenä kyllä sanoinkuvaamattoman kaunista!

Anonyymi, Asuin siellä siis viime vuonna (tammi-elo) Sogndal nimisessä kaupungissa. Se on tosi pieni paikka, eikä tosiaan ole mitään himo shoppailumahdollisuuksia. Kaupunki sijaitsee Norjan suurimpien vuonojen sydämessä ja ikijäätikön tuntumassa. Aika paljon turisteja liikkuu tuolla seudulla. Talvet oli suht leutoja ja kevät tuli tosi aikaisin (maaliskuussa) ja kesällä oli IHAN TAJUTTOMAN KUUMA:D kaupunkia ympäröi valtavat vuoret niin sinne ei paljon tuulenvirettä tule, eikä sateita. Lähimpään kaupunkiinkin pitää mennä lautalla ja 25km pitkän tunnelin läpi. Ja tosiaan asuin siellä poikaystäväni kanssa, joka oli siellä töissä. Itsekin tein kesätöitä pari kuukautta ja sitä kautta opin norjaa (pakko oli kun oli asiakaspalvelutyö ja työkieli norja:D)! Pahemmin ei tuolta ole jäänyt kavereita, lähinnä yksi suomalaispariskunta, joka ennestäänkin tunnettii! Paikalliset oli tosi mukavia ja ottivat kyllä mahtavasti vastaan (esim. juuri töihin vaikka en edes osanut norjaa). Bergen oli lähin isoin kaupunki (3½h matka kaikkien pikkuteiden ja lauttojen takia). Siellä käytiin muutamia kertoja ja samoin Oslossa (5½h autolla). Molemmista löytyy aikamoiset shoppailumahdollisuudet. Norjassa tosin on aika kallista, mutta ompahan palkkakin hyvää! Tuli hurja maraton vastaus, mutta toivottavasti saat selvää! Aiheesta löytyy muuten vanha postaus keväältä, jonka linkkiä en nyt tähän hätään jaksanut enää kaivaa.

 
21/12/10 21:49 , Blogger PÄIVI kirjoitti...

Upeita maisemia.

Kasvavaa matkakuumetta havaittavissa tällä suunnalla!

http://sesitaja.blogspot.com/

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu