Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Cognac leather

2/07/2011

Cognac leather

Ensinnäkin kiitos teille kaikille ihanille kommenteista edelliseen postaukseen! Mulla tuli tosi hyvä mieli niitä lukiessa :) Nyt tapahtuneen osaa jo ottaa positiivisemmin ja ajatella hyviä puolia. Pääasia on, että Teemu ja sen veli on kunnossa. Arjessa ei aina muista, että toinen siinä vierellä ei ole itsestäänselvyys, vaikka suhde hyvällä mallilla olisikin. Taisi tämä juttu vielä lähentää minun ja Teemun välejä entisestään.

Mutta palataampa nyt blogin normaali-aiheisiin. Tässä tulee yksi viime viikon kirpparilöytö. Konjakin värisestä pidemmästä nahkatakista maksoin 6 euroa. Vähän ehkä erilaisempi ostos mitä minulta yleensä näkee, mutta tykkäsin itse hurjasti! Nyt pitää vain löytää siihen parempi kiristysnyöri ja sitten saan sen käyttöön.
Mitäs te tykkäätte?
xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

3 kommenttia:

7/2/11 21:13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot ihan mahtava! Välillä sä ja teidän suhde toimitte mulle eräänlaisina tsemppareina kun oma suhde menee päin metsikköä. Ite kun oon vasta viidentoista, mutta takana jo kahden ja puolen vuoden suhde (itseasiassa vieläpä jalkapalloilijan kanssa, joka samaistuu joissain asioissa Teemu Turuseen):)
Sitä kun ihmisillä tuppaa olemaan käsitys, ettei nuorena alkanu suhde voi kestää!

Ihania hetkiä teille kahdelle:)

Terkuin, Emma

 
7/2/11 22:26 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Kauanko ootte olleet Teemun kanssa yhdessä? Olet sen tainnut sanoakin, mutta en nyt muista. :)

Kirppistakki on hurjan söpö! Ton malliset takit on yleensä sitä tylsää materiaalia, mut toi on tosi jännä, kun on nahkaa ja vielä tuon mallinen. Ihan mahtava siis. Sieltä Kotkastako löysit?

 
7/2/11 22:59 , Blogger Casey kirjoitti...

Emma, :)voi hitsiläinen mikä kommentti.kiitos itselles ja hyviä hetkiä sinne teillekin! <3

AnsQ, semmoiset 6 ja puol vuotta:) ja kiitos, takki on ihan täältä tikkurilasta!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu