Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MM - Muodin Metropolia

1/31/2011

MM - Muodin Metropolia

Vihdoin voin kertoa teille eräästä opintoihini liittyvästä projektista. Olen nyt virallisesti Metropolian AMK:n ensimmäinen opiskelijablogin kirjoittaja. Blogi tulee käsittelemään opiskelua vaatetusalalla, mutta myös yleisiä muoti-ilmiöitä,trendejä ja tapahtumia. Mukaan mahtuu näiden lisäksi hieman leikkimielinen streetstyle-osuus. Mikäli teitä kiinnostaa ala tai haluatte muuten vain lukea ja tutustua tähän blogiin, se löytyy täältä.

Homma on vielä ihan aluillaan, mutta tavoitteena olisi rakentaa blogi, joka jatkuisi vielä minunkin opiskelujeni jälkeen. Joku teistäkin voi siis olla tämän blogin tuleva kirjoittaja, mikäli samaan kouluun eksytte :) Mutta tosiaan, alkutekstit on lievästi sanottuna kuivaa. Lupaan, että se paranee siitä!


P.S. Tämä ei siis millään tavalla vaikuta Si Modan olemassaoloon / postaustahtiin. Tämä on vain yksi (hieman mieluisampi) koulutyö muiden ohella :)

xoxo
Casey

Tunnisteet:

8 kommenttia:

31/1/11 10:36 , Blogger Krista kirjoitti...

alan ehdottomasti lukemaan :) on kiinnostavaa tietää tarkemmin vestonomin opinnoista yms! =)

 
31/1/11 13:41 , Blogger Riikka kirjoitti...

Vaikuttaa aika kivalta, pitääkin alkaa seurailemaan totakin :)

 
31/1/11 14:12 , Blogger Milla kirjoitti...

Ihan mahtavaa, seuraan innolla! :)

 
31/1/11 15:33 , Anonymous -emma- kirjoitti...

Tosi hienoo et kirjotat tuota toistakin blogia, koska harkitsen hakevani just tuohon kouluun. Toivottavasti tää auttas varmistamaan vähän miun tulevia urasuunnitelmia. :)

 
31/1/11 18:31 , Blogger sonjjj kirjoitti...

jei^^ löysin vasta vähän aikaa sitten sun blogin mutta se on lähes täydellinen! Itse ajattelin hakea opiskelemaan vain vaatesuunnittelua mutta sun blogin ansiosta kiinnostuin myös vestonomiksi opiskelusta

 
31/1/11 20:00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä haluisin niin kovasti samaan kouluun.. sisään pääseminen tuntuu mahdottomalta.. mistä pohjakoulutuksesta olsi hyötyä jotta minut noteerattaisiin?

minni

 
31/1/11 22:34 , Blogger Casey kirjoitti...

Kiitos kaikille ja jesjes, että ootte kiinnostuneita myös tästä koulun blogista! :)

minni, mun mielestä tää ala on niitä, joilla tarvitaan tahtoa ja uskoa omaan tekemiseen. Eli kannattaa aloittaa homma hyvästä asenteesta :) Jos jotain koulua pohjalle haluaa niin erilaiset pukuompelija/artesaani-tutkinnot auttavat varmasti. Rohkeasti vaan yrittämään, kyllä se paikka irtoaa, jos on irtoakseen!

 
2/2/11 16:15 , Blogger Oea kirjoitti...

kyllä kiinnostaa, varsinkin koska oon hakemassa opiskelemaan vestonomiks :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu