Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kevyt shoppailuannos

3/02/2011

Kevyt shoppailuannos

Nonnis, kuinka kivaa onkaan herätä keskellä yötä ihan hiestä märkänä ja lihaskrampeissa. Kyllä, lähemmäs 39 asteen (joka mulle on suhteellisen paljon) kuumeessa makoillaan tällä hetkellä. Olo on karsea ja pitäisi vielä tehdä kouluhommia. Lisäksi ulkona olisi täydellinen lenkkisää, joten kaikki menee suhteellisen nappiin tällä hetkellä.

Tässä tulee nyt kumminkin ne muutamat ostokset reissulta. Päätin olla ostamatta mitään, minkä osaan itsekin tehdä ja päätös pysyi :) Ostosten määräkin pysyi suhteellisen hyvin hanskassa, joten hyvillä mielin voin siis jäädä odottelemaan pääsiäisen Barcelona-reissua.

1. Pinkit sulkakorvikset, Kööpenhaminan joku katukauppa 2. "Nahka" hapsukorvikset, H&M Malmö 3. Keltaiset sulkakorvikset, Ur&Penn Malmö
4. Cropattuneule, Bikbok Kööpenhamina
5. Valkoinen "reikäneule", New Yorker Kööpenhamina
6. Beiget wedget, Skopunkten Malmö

7. Vaaleat kangasmaiharit, Skopunkten Malmö
Näiden lisäksi ostin muutamat alusvaatteet, lehtiä ja Åhlensin kirja-alesta yhden täydellistäkin täydellisemmän keittokirjan, johon varmasti palataan myöhemmin :)

Mitäs tykkäsitte ostoksista?
Nyt takaisin sängynpohjalle, byhyy.

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

2/3/11 14:45 , Blogger Enya kirjoitti...

upeita korviksia ♥! oon itekki totaalisen hullaantunu sulkajuttuihin c:

 
2/3/11 15:28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivat ostokset. . Voi koitahan parantua pian! :)

 
2/3/11 20:00 , Blogger Jenna kirjoitti...

Ihania ostoksia! Katsoin noita beigejä wedgejä tukholman skopunktenissa ja nyt harmittaa, etten ostanut niitä :/ Niin upeat!

 
3/3/11 15:43 , Blogger Jossu kirjoitti...

OI oi, nuo maiharit on aivan täydelliset :o

 
3/3/11 22:22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mitä nuo skopunktenin beiget wedget maksoi? skopunkten on mun ymmärtääkseni melko halpa ja noi näyttää jo melkeen vagabondin kengiltä!:D

 
3/3/11 22:49 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, hmm. en nyt muista kun siellä tosiaan on se että jos ostaa kahdet niin saa toiset ½hintaan ja jos kolmet niin yhet saa ilmaiseksi. Ostin noi kahdet ja yhteishintaa jäi joku päälle 50e :) Eli ei ne kovin kalliit olleet ja yllätyin ite myös laadusta. Ei se aina kauppaa/merkkiä kato, Vagabondi on kerran pettäny aika totaalisesti mun luoton niihin kenkiin, samoin esim. hilfigerin tennarit :)

 
13/3/11 18:58 , Blogger Hanilo kirjoitti...

Ihana nuo skopunktenin kengät! Nyt alkoi harmittamaan, kun vähän aikaa sitten pääsin käymään siellä enkä tuollaisia nähnyt :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu