Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

SPLITED LOVE

3/29/2011

SPLITED LOVE

Tänään ei paljon juhlita näiden asukuvien laadulla :D mutta oli nyt kuitenkin vilautettava tuota tuunattua takkia. Purkasin eilen koko homman uusiksi, koska hiha ei istunut hyvin, tein vanhoista hihoista (tietty kävin ensin kaivamassa ne hihat roskiksesta) tuommoiset lisäpalat olalle. Nyt hiha "tippuu" tarpeeksi kaukana olalta, eikä näytä typerältä. Tein hihoista kahden kappaleen hihat, jolloin niistä tuli huomattavasti istuvammat. Käytin myös tuplatikkausta, jotta ne sopisivat muuhun takkiin ja olisivat vähän enemmän "aitojen" takin hihojen näköiset. Parempia kuvia luvassa myöhemmin.
Takin alla oli aika virallista menoa, kun kauluspaita oli napitettu kiinni ja päälle heitetty jakku. Shortsit toivat asuun vähän rentoutta. Tämä ei ihan ehkä vastaa mun normipäivän asuja, mutta tänään aamupäivä menikin mun tulevan työpaikkani asustekoulutuksessa! Sanotaanko että ainakin osaan nyt myydä kengät asiakkaalle sormen päillä pidellen ja kertoa tsiljoona juttua eri nahkoista :D Se mihin olen menossa töihin ratkeaa teille ensi viikolla ;)

Koulutuksen jälkeen käväisin nopeasti keskustan muutamassa liikkeessä tekemässä muutamat ostokset, taino ostin itseni samalla shoppailulakkoon ennen reissua (ei sitten lasketa kirppareita ja perustarvikkeita esim. sukkiksia!)

Vaalea beige hieman kiiltäväpintainen jakku täytti juuri sopivasti yhden aika ison raon mun vaatekaapista. Tätä havittelin heti kevätkuvaston tullessa :)
Nämä alehousut saavat mennä töissä mustien suorien housujen rinnalla, ennen kun saan varsinaisen työ "uniformuni". Muutenkin tämä rento mutta silti siisti ilme innosti. Esim. tuon jakun kanssa saa aika hyvät Asian casual lookit luotua :)
Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä!! Vihdoin, vaalea paitis halkaistuilla hihoilla <3 70-luku villitys ei siis ole kadonnut minnekään, päin vastoin kehittelin tästä jo lauantaille asua yhdistettynä niihin hapsushortseihin...
Mitäs tykkäsitte ostoksista?
Suhteellisen paljon löpinää sisälsi tämä postaus, joten lopettelen lyhyeen. Palataan myöhemmin!

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

29/3/11 19:14 , Blogger Integraatioryhmä 2015 kirjoitti...

Takki näyttää tosi kivalta! Nyt kun on näitä nahkahiha-takki luomuksia parissakin blogissa nähnyt niin rupee oma hinku samantapaista kohtaan kasvamaan aika vauhdilla, saa nähdä! Oliko tuo paitis mistä? (täydellinen!) :)

 
29/3/11 19:35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo viimeinen paita on ihan rakkautta!! Mistä mahtaa olla löydetty? :))

 
29/3/11 20:23 , Blogger Sweety Pie kirjoitti...

Takki näyttää kyllä tosi kivalta!

 
29/3/11 21:45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä hintanen toi jakku oli? :)

 
29/3/11 22:15 , Blogger Ira kirjoitti...

Kivan takin sait aikaiseksi tuunauksella! Tekee mieli opetella itekin ompelemaan näitten jälkeen :)

 
29/3/11 22:20 , Blogger Ansku kirjoitti...

Älä sano, että teit nuo halkiot itse tuohon paitaan! Koska se meinais sitä, etten ikinä saa samanlaista :D
Hyvin hyvin onnistui takki :>

 
29/3/11 23:21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuunatusta takistahan tuli hieeeno! Ihania ostoksia, tuommonen vaalean beige jakku täyttäis kyl hyvin munkin tyhjää kohtaa vaatekaapissa! hihi :) Saanko muuten kysyä, että minkä merkkinen ompelukone sulla on, ja mitä kaikkia ominaisuuksia siinä on/kannattaa olla? Olen ostamassa ompelukonetta ja parastahan olisi se kun saisi kunnon teollisuuskoneen kotiin, hehe :)

 
30/3/11 07:19 , Blogger Casey kirjoitti...

Jossu, kiitti :> mä haluaisin jo toisenkin :D erilaisella takkimallilla vaan. Nälkä kasvaa syödessä vai miten se meni jaaa paitis hennesiltä!

Anonyymi, h&m trend mallistoa :)

Sweety Pie, voi kiitos :)

Anonyymi, oisko ollu 29,90?

Ira, kiitos:) mulla sormet syyhyää edelleen ompeluhimoa, harmi vaan että pitäisi taas keskittyä vielä hetki koulujuttuihin :D

AnsQ, :D hahaa en tehny! En tällä kertaa, mutta aion kyllä yrittää erääseen seuraavaan projektiini, nyt on hyvä mallikin!

Minea, :)kiitoksia! Mulla on berninan kone, en nyt muista mikä malli mutta hinta siinä 4 vuotta takaperin 800e pinnassa. Oikeastaan lähtisin tosta merkistä, koska en itse ottaisi muuta merkkiä ellei teollisuuskoneita nyt lasketa. Berninat on kestäviä ja laadukkaita. Mulla on varmaan joku 15 eri tikkityyppiä ja eroaa halvemmasta versiosta "napinläpi-ompeleella". Äidillä on vielä muutaman sadan kalliimpi ja siinä kaikki osat ovat metallia ja esim. puolaus ja langan pujotus automatisoitu! Mulla on muutama muoviosa, mutta tärkeää on ettei puolakotelo yms ole muovia!

 
30/3/11 12:33 , Anonymous Ellae kirjoitti...

aaai hitto mä rakastan tota viimestä paitaa! näin sen just pari päivää sitten beigenä lookbookissa jonkun päällä ja rakastuin heti :) ja hienon takin tuunasit!

 
30/3/11 16:01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon vinkeistä!! :)

 
30/3/11 17:26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Munkin on ihan pakko sanoa, että näytät ihan vampire diariesin nina dobrevilta! Oot kyllä tosi nätti :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu