Ruokaohjeita
Tässä tulee nämä eilisen postauksen ohjeet vielä:
Karitsan filee marinadi
n. 1,5 dl punaviiniä
2-4 v.sipulin kynttä puolitettuna
1 sipuli isoina paloina
tuoreita rosmariinin oksia / timjamia
suolaa, sokeria, pippuria
(riista/vasikan/liha fondia) luraus
Ainekset pussiin ja liha sinne. Jääkaapissa vähintään pari tuntia. Sen jälkeen paista fileet pannulla nopeasti vain että tulee väriä molemmille puolille. Kypsennä uunissa n. vartti (paksuudesta riippuen) 175 asteessa. Laita uunivuokaan myös vähän lihalientä pannulta ja marinadissa olleet sipulit. Tarjoa salaatin ja paistetun vuohenjuuston kera!
Kirsikkatomaatti-herkkusienipasta
100g sieniä (viipaloituna)
500g kirsikkatomaatteja (halkaistuna)
3 v.sipulin kynttä murskana
2rkl oliiviöljyä
2rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
1 kasvisliemikuutio murennettuna / pesto pasta maustejauhetta
1,5 tl sokeria
1 tl suolaa (ei tarvitse välttämättä)
2 tl viinietikkaa (punaista tai valkoista)
1 rkl limetin tai sitruunan mehua
½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
2 rkl pinjansiemeniä (tai muita vastaavan kokoisia)
Kuumenna uuni 225 asteeseen.
Kuullota sienet öljyssä pannulla.
Levite tomaatit uunipellille / isoon vuokaan.
Sekoita v.sipuli, mausteet, viinietikka ja limetin mehu astiassa. Kaada tomaattien päälle.
Paahda tomaatteja uunissa n. 10min.
Lisää sienet, aurinkokuivatut tomaatit ja pinjansiemenet uunipellille ja jatka paahtamista n. 5-10min.
Keitä lisäksi täysjyväpastaa ja sekoita kastike siihen. Tarjoa parmesaanin/fetan kera!
Sain tänään ommeltua sen takin valmiiksi ja viimeisteltyä pinkiksi värjätyn jakun. Aamulla on tiedossa jotain vähän erikoisempaa, uuteen työpaikkaani liittyvää, mutta palataan näiden juttujen kanssa huomenna!
xoxo
Casey
Tunnisteet: ruoka
0 kommenttia:
Lähetä kommentti
Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]
<< Etusivu