Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

DRESSES FOR SPRING AND SUMMER

4/06/2011

DRESSES FOR SPRING AND SUMMER

Kovasti ollaan tätä toivottu, joten tässä saatte nyt oikein kunnon paketin! Kaikkia kevään trendejä mm. minimalistisuutta ja 70-lukua en täällä lähtenyt tsiljoonatta kertaa toistelemaan, sillä luulen että ne tiedetään jo! Sen sijaan keräsin kolme vähän erityyppistä kokoelmaa värien, kuosien, muotojen jne. perusteella...

1. Vaalean sävyinen mekko nyt vaan sattuu toimimaan kevät/kesäjuhlissa. Tänä vuonna valkoinen on uusi musta, joten pikkuvalkoinen sopii mahtavasti juhliin. Ja jos multa kysytään niin tuore ylioppilas näyttää mahtavalta valkoisessa mekossa ja lakissa (itelläniki oli ehhhehee). Pelkkä valkoinen mekko voi yksinään olla hiukan tylsä joten panosta vaikkapa eri materiaaleihin (pitsit, virkatut, kolmiulotteiset, hapsut, höyhenet mitä nyt keksitkään). Mallissa voi olla erikoisia ratkaisuja, drapeerausta, laskoksia, epäsymmetriaa, frillaa jne. Mekon ei ole tarkoitus olla super mini ja niin tiukka että juuri menee päälle, vaan esim. oikean alakulman överisöpö kaulusmekko on siveellinen mutta supertrendi vaihtoehto!
2. Eiköhän me kaikki olla myös kuultu näistä kevään/kesän kirkkaista väreistä. Ne nyt kuitenkin sattuu näyttelemään sen verran pääosaa trendipuolella niin kokosin kollaasin oranssin ja sinisen sävyistä. Muita yhtä mahtavia värejä ovat keltainen, punainen, pinkki ja kirkas smaragdin vihreä. Värilliset mekot on syytä pitää puolestaan suht yksinkertaisena ja antaa nimenomaan kirkkaan värin puhua puolestaan. Rohkeimmat lähtevät yhdistelemään näitä värejä keskenään mikä ei ole laisinkaan huono ajatus. Omasta mielestäni värit sopivat parhaiten kevyisiin liehuviin kankaisiin, joten mallikin on syytä olla laskeutuva ja ilmava (esim. trapetsi) 
3. Jos ei yksiväriset oikein iske, niin ei hätää sillä printtejä ja kuoseja löytyy kyllä. Viime kevään/kesän hillitön kukkabuumi on vähän laimentunut ja muuttunut! Käytä nyt kukkaa aiempaa surrealistisemmassa muodossa niin se toimii edelleen. Valokuvaprintit eläimistä, kasvista ja hedelmistä voivat olla mekon "statement" tyylinen yksityiskohta. Kuka uskaltaa kokeilla omaa valokuvaa näihin (linnanjuhlissahan se nähtiin jo...)? Monivärisisssä asuissa on syytä muistaa pitää asusteet yksinkertaisina ja mahdollisesti poimia yksi väri mekon kankaasta asusteiden väriksi. Muita mahdollisia printtejä/kuoseja ovat edelleen jylläävät raidat ja batiikki tyyliset värjäykset. 
Tässä olisi teille tätä tämän hetken tarjontaa netistä. Tietysti sinnekin tulee koko ajan lisää tavaraa, mutta eiköhän tästä jotain inspiksiä irtoa :) Jokainen löytäkööt tästä omanlaisen tyylinsä tai olkoot löytämättä. Itsellenikään eivät nämä kaikki sovi enkä siksi ostaisi, mutta varmasti kiinnittäisin huomiota, jos jollain muulla näkisin vastaavan :)

P.S. arvatkaas kuka sairastaa taas, voi tätä riemua...
xoxo
Casey

Tunnisteet: , , , , ,

6 kommenttia:

6/4/11 19:34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko se Muodin Metropolia -blogi ihan kuollut ja kuopattu? :D

 
6/4/11 19:44 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Aaaaa. Miltei täydellisiä suurin osa noista. Oliko pakko tunkea ne tänne, niin että mekkohimotus vaan kasvaaaa :D

 
6/4/11 20:15 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, :D no lievästi sanottuna se on kyllä vaikuttanut kuolleelta jo tovin. Pahoitteluni tästä. Meillä on ollut teknisiä ongelmia ja rehellisesti sanoen muita tärkeämpiä kouluprojekteja tässä. Mutta sitä ei todellakaan olla kuoppaamassa mihinkään päin vastoin yritetään saada heräämään henkiin uudelleen. Nyt mulle on viimein myös hankittu "assari" tähän hommaan, joten eiköhän me pian saada juttua jos toista julkaistuksi :)

AnsQ, :D mullaki kasvoi kyllä ja en millää ehtisi nyt ompelemaan. buhuu.

 
7/4/11 01:13 , Blogger Hanna-chan kirjoitti...

Hei tuossa viimeisessä kuvakollaasissa oli tuo Nellyn turkoosi mekkoa! En löydä sitä lainkaan nellyn sivuilta :O Miten bongasit sen! :P -thanks

 
7/4/11 11:05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan upeita noi oranssit ja siniset vaatteet, oihh. Pakko saada kesäksi kaappiin jotain tuon väristä :p

http://styleminea.blogspot.com/

 
9/5/11 16:18 , Anonymous Anuu kirjoitti...

Heei toi valkoinen yksiolkaiminen mekko tuossa ihan ylimmällä rivilla keskellä, nii en löydä sitä ASOSin sivuilta, muistatko yhtn millä hakukriteereillä löysit sen sieltä? Yritin ettiä sitä jo joskus reilu kk takaperinkin, nii sillonkaan ei hakuni tuottanut tulosta :/

pss. ihana postaus jälleen kerran<3

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu