Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

RAHKARAATI

4/14/2011

RAHKARAATI

Päätin tänään tehdä vähän erilaisen postauksen, kuten ehkä näkyy! Monet ovat toivoneet liikuntaan/ravintoon liittyviä postauksia, joihin tämä ei kyllä ihan mene, mutta lähellä ollaan. Rankkasin vähän viime aikoina maisteltuja rahkoja, sillä rahkan syöminen tuntuu olevan hurja muoti-ilmiö tällä hetkellä. Itse olen aina tykänny rahkoista, mutta huomaan nyt enemmän suosivan rahkaa kuin jugurttia. Luulen, että täällä moni muukin tähtää kesäkuntoon ja on aloittanut liikunnan lisäksi hieman uudenlaisen ruokavalion. Omani on aina suhteellisen sama, mutta nyt on talven jälkeen ja lenkkikauden alettua tullut kiinnitettyä huomiota proteiinin saantiin. Mulla paremman ruokavalion aloitus meinaa yksinkertaisesti vaan protskujen lisäämistä ja hiilareiden laskemista. Herkuista en malta luopua kokonaan, eikä ole ollut tarviskaan :)

Mutta itse rankkaukseen. Oma suosikkini on Valion maustamaton rahka ehdottomasti. En voi sietää mitään ällömakeita juttuja, joten maustamaton on paras. Syön sitä useimmiten vadelmien tai appelsiinin kera. Lisäksi sekoitan pellavansiemenrouhetta mukaan, joka pitää mun vatsan kunnossa. Valio päihittää mun mielestä Ehrmannin koostumuksessa ja niinhän se sitä pehmeämpää makua lupaa itsekin. Makurahkojen ehdoton ykkönen on raejuustoa sisältävä verigreippi! Ei yhtään liian makea, ihan ok ravintosisältö ja sopivan kokoinen aamupala/välipala. Pirkan rahkat saisi sen sijaan hävittää mun mielestä, ovat nimittäin niin makeita :D Mutta sopivat varmasti leivontaan / herkutteluun. Lidl Linessa on suhteellisen halpaa, mutta ravintoarvot eivät iske. Mansikka-Lime makuna oli verrattavissa johonkin drinkkiin, ainakin mun suussa. Uusin tuttavuus Skyr, ei sekään iskenyt ihan kympillä, mutta ihan hyvää vaihtelua tuolle Profeelille. En ole muita makuja maistanut, mutta luulen, että ne ovat liian makeita mun suulle. Muitakin rahkoja on tullut maisteltua, mutta tässä viimeisimmät.

Onko näistä joku teidän suosikki? vai joku ihan muu?

Nyt on viimeiset kaksi viikkoa ollut parhaita mun liikkumisen suhteen tänä vuonna. Alkuvuoden sairastelut, koulustressi ja surkeat ilmat on kaikki taakse jäänyttä (?) ja ulkona kiiltää puhdas asfaltti baana kipiteltäväksi! Into liikkumiseen on taas löytynyt ja pian alkaa jalat olemaan samassa juoksukunnossa, kuin viime kesänä.

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

12 kommenttia:

14/4/11 20:51 , Blogger maaya kirjoitti...

Oon maistanut kaikkia muita paitsi tuota Linessaa ja Skyriä.
Noista ehdoton suosikkini on Ehrmann ja makurahkoista Profeelin päärynä :)Profeeliltä oli joskus kausimakuna puolukka joka oli sillon ihan ykkönen..harmi vaan että sitä ei oo enää kaupoissa näkynyt..
Mutta rahkat maistuu kyllä täälläkin! Mieluiten maustamattomat, joihin lisäilen sitten leseitä,rouheita,siemeniä, marjoja ja mitä kulloinkin. :)

♥!marjut
http://marjutt.blogspot.com

 
14/4/11 21:46 , Blogger Paula kirjoitti...

Olen Valion pehmeän suurkuluttaja, ananaksen kanssa mieluiten.

Oon tällä hetkellä ruokakaupassa töissä, ja usein tuleeki mahdollisuus saada vähän maistella kaikkea uutta ja löytää uusia lemppareita (:

 
14/4/11 23:37 , Blogger Laura H kirjoitti...

Tuo valion maustamaton on minunkin suosikki! Ennen söin silloin tällöin ehrmannia mutta ei se ollut oikein hyvää. Nykyään syön tuota valion rahkaa päivittäin :) Yhdessä vaiheessa valiolla tais olla jotain ongelmia niiden purkin kansien kiinnityksen kans eli kaupasta löytyi sellaisia ihan vähän aukinaisia purkkeja. Itsekin ostin niitä vahingossa koska ei sellaista reikää huomannut kovin helposti. Kansi oli siis auki max sentin pituudelta. Onneksi sain valiolta korvausta. Nykyään tarkistan jokaisen purkin kannen että se on varmasti kiinni. Ihan vasta löytyi yksi purkki joka oli auki mutta se jäi luonnollisesti kauppaan.

 
15/4/11 07:31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

X-tra!

Hinta: n. 1,2e (500g)
Energiaa 60kcal
Hiilareita 4,0g
Rasvaa 0,2 g
Proteiinia 10g

nam!

 
15/4/11 11:19 , Blogger Victoria kirjoitti...

Mun lemppari on ehdottomasti tuo ehrmann :P Makuja on monenlaisia, ja mulle ei valio uppoo sitten millään... :D

 
15/4/11 12:27 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Kiva postaus! Pitääkin töiden jälkeen käydä ostamassa tota pro feeliä! Kuulostaa hyvältä!

 
15/4/11 12:53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, X-tra on tosi hyvää! Paljon parempi maku ja ennen kaikkea koostumus, kun Ehrmannissa. Ja se on vielä halvinta :)

Toinen hyvä, oikeastaan jopa parempi, on Rainbow-maitorahka (protskua 12 g / 100 g). Se on kans halpaa, mutta tykkään ennemmin ostaa tota X-traa, kun se on puolen kilon pänikkä ja rahkaa tulee syötyä päivittäin 500-750 g, joten yritän välttää pikkupurkkien ostamista.

Maistapa noita :)

- Rahkahirmu

 
15/4/11 15:54 , Blogger Casey kirjoitti...

Hei ihanaa, että ootte jaksaillu kommentoida myös vähän erilaiseen postaukseen. Pitää käydä hakemassa kaupasta tota X-tran rahkaa maisteluun :) Itselläni menee nyt melkein mikä vaan maustamaton rahka eli eiköhän tääkin toimi!

 
15/4/11 21:56 , Anonymous Annie kirjoitti...

Kiva postaus! Täytyykin kokeilla tota Skyrin rahkaa joskus! :)

 
15/4/11 22:11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oma ehdoton suosikkiherkku tällä hetkellä Skyr vanilja, suosittelen kokeilemaan :) saman merkin maustamaton pitäis pian suomessakin ilmestyä kauppohin, sitä siis odotellessa :)

 
15/4/11 22:26 , Blogger jjehna kirjoitti...

mun lemppari on rainbowin rahka, en tosin muista siitä ravintosisältöjä, mut hintaa taitaa olla joku 63senttiä, ei paha:)

 
16/4/11 23:34 , Anonymous Aurora kirjoitti...

Rahkat ovat ihan älyttömän hyviä ja nykyään ne on minun jääkaapissa täysin syrjäyttänyt jugurtit. Maustamaton on ylivoimaisesti lemppari ja kannattaa todella maistaa sitä X-tran rahkaa. Todella hyvää ja tarpeeksi hapanta ainakin minun makuuni! : ) En kyllä sellaisenaan syö sitä vaan aina marjojen tai hedelmien kanssa! : )

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu