Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Not quite what I expected

6/03/2011

Not quite what I expected

Olin vielä keskiviikkona sata varma, että teen kaksi suunniteltua mekkoa valmiiksi ja valitsen toisen sitten lauantaina päälle. Nooo eihän se ihan niin mennyt. Kumpikaan suunniteltu vaihtoehto ei miellyttänyt minua vaan tein kokonaa uuden version, jossa yhdistelin kankaat kahdesta edellisestä. Olen monta vuotta haaveillut marimekon tai vastaavanlaisesta kuosikankaisesta mekosta ja nyt semmoinen syntyi, pikkuisen modernilla tvistillä tietty. Mikään suunnitelluista tämän hetken megatrendeistä ei sittenkään houkutellut, mutta tulihan tästä ainakin värikäs...
Malli muistuttaa aika paljolti sitä kollaasissa ollutta Zaran mekkoa, sillä sivusaumat on tehty luiden avulla pysymään paremmin asennossa. Näätte sitten sunnuntaina miltä tämä näyttää päällä!

Nyt vielä nauttimaan mahtavasta kesäpäivästä. Huomenna onkin lyhyt työpäivä ja sitten kotkaan muutamiin juhliin piipahtamaan :)

P.S. Etukäteisonnittelut kaikille tän kevään ylioppineille!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

11 kommenttia:

3/6/11 15:01 , Blogger Ina kirjoitti...

Toi mekko on ihan pöyristyttävän hieno! Rakastuin. ♥

 
3/6/11 16:49 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Siiis kauanko sulla kestää tehdä vaikka just tollanen mekko, missä on jotain extraa :D

 
3/6/11 17:50 , Blogger Casey kirjoitti...

Ina, oi kiitos :>

AnsQ, :D ööö.sitä on niin vaikea sanoa. Itelleni teen aika nopeasti koska voin koko ajan sovittaa.Periaatteessa voisin tehdä mekon päivässä jos putkeen ompelisin. Muuten varmaa pari päivää ottaen huomioon kaavotuksen ja leikkuun joihin menee älyttömästi aikaa. Muille menee sitten vähän enemmän aikaa yleensä mutta siskon mekon tein 2 päivässä myös. Riippuu ihan mallin vaikeudesta, vartalotyypin vaikeudesta ja yksityiskohtien määrästä :)

 
3/6/11 19:29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pakko kommentoida, että oot kyllä ihan älyttömän taitava:)

 
4/6/11 00:08 , Blogger Ira kirjoitti...

Aivan ihana! Voisin kotiuttaa myös samanlaisen ;)

 
4/6/11 11:08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan ihana mekko! Oot kyllä tosi taitava. Ja nuo värit on mahtavat.

 
5/6/11 15:28 , Blogger laura kirjoitti...

siis vautsi! tositositosi söpo mekko=)

 
5/6/11 21:31 , Blogger Emilia kirjoitti...

Aivan ihana mekko!! Miten joku voi osata! Muutenki sulla on mukava blogi :)

http://smilewithyoureyes-blog.blogspot.com/

 
6/6/11 18:35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan mahtava mekko! Ei kaupoista edes löydy hienompia! :) osaisinpa itsekin ommella.

 
6/6/11 18:45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aivan mieletön mekko ! wau!

 
12/6/11 16:35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Sä tiedät kankaista paljon enemmän kuin minä ja muutenkin opiskelet alaa, niin mulla olis suunnitelmissa tehdä itselleni yo-mekko ensi vuodeksi, tai siis en nyt tietenkään aivan A:sta, mutta suunnitelmissa olisi ostaa http://www.marimekko.com/products/clothes/women/dresses-and-skirts/udele-dress-192 <- tuo mekko ja leikata nuo olkaimet, lyhentää hieman ja lisätä tyllialushametta, että helmasta tulisi vähän 'täyteläisempi', mutta ei kuitenkaan milläänlailla liikaa. Niin ja sitten vyötärölle ajattelin ommella pienen vyön joko mustan tai sitten noiden kukkien värisen.. Mua vaan harmittaa vähän toi yläosa, kun se on tollasta resoria, siihen tuskin saa mitään trhtyä? Mutta kysymys kuuluukiin, että mitäs mieltä oot, kannattaako mun edes ostaa mekkoa, onko idea hyvä vai onko yo-mekoksi liian "olematon" ? Ja sopiiko tuohon, jos ompelen helmasta muhkeamman? Ompelutaitoni ovat ihan hyvät, joten siitä ei pitäisi jäädä kiinni tämä suunnitelmani.


-Laura

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu