Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I SEE NEO

5/25/2011

I SEE NEO

Tästä lähtee sitten uusi täsmäisku väriapajille. Mulla on verkkokalvoilla nimittäin viime päivät pyöriny tasan kaksi neon sävyä; sitruunan keltainen ja limen vihreä. Syytän tästä vain ja ainoastaan mun työpaikkaa, jossa kuumottelee pari täydellisen väristä mekkoa. Mallit eivät "onneksi" ole parhaat mahdolliset mulle, mutta näyttää noita sävyjä löytyvän muualtakin...
kuvat: Monki, Asos, Modette.se
Ainakin tuo Monkin toppi voisi olla hakemisen arvoinen juttu. Jostain syystä tekee mieli raikastaa mun pinkki/oranssi villitystä jollain paljon kirpeämmällä yksilöllä.

P.S. Jos joku heittää jostain hihasta tähän tämän sävyisen jakun niin meikäläinen heittää pari kärrinpyörää samantien!

xoxo
Casey

Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

25/5/11 23:05 , Blogger Ira kirjoitti...

Lime iskee kyllä tähänkin silmään - pitänee käydä myös katsastamassa toi Monkin toppi :) Pinkkiä ja oranssia tuntuu kyllä näkyvän kaikkialla ihan kyllästymiseen saakka!

 
26/5/11 08:25 , Blogger Villiina kirjoitti...

Ihaniä sävyjä. Varsinkin just toi löllötoppi miellyttää silmää. Kivan rento piristys johonkin asuun kesällä. :) Saa nähdä, pääsenkö itse niin ruskeaksi kesän aikana, että voisin tuollaista väriä pitää ilman, että näytän ruumiilta. :D

 
26/5/11 11:28 , Blogger Katja kirjoitti...

samat värit täälläkin kiehtoo! itse haluaisin isoja clutcheja neon- yms. kirkkaissa väreissä...en vaan ole bongaillut lähikaupoista, heh.
ja jotkut kirkkaat korkokengätkin, kuten kuvassa, voisi olla kiva hankkia :)

 
26/5/11 15:48 , Blogger Jossu kirjoitti...

voi nuo korot kun saisi omaan hyllyyn!

 
26/5/11 21:04 , Blogger Jenna kirjoitti...

Lime on tosi ihana väri, sopis hyvin ruskettuneen ihon kanssa.. Eli ei mulle, ainakaan vielä! Mun suosikki on toi toppi.

 
26/5/11 22:04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suosikki bloggarini, Morjestin sinua tänään vilassa kun olin töissä. Oisin tullut juttelemaankin, mutta oli asiakkaita niin paljon :)

ps. tee taas jotain kivoja vaatteita, kun sen taidon omaat ;)

-iins

 
26/5/11 22:48 , Blogger Casey kirjoitti...

Ira, aivan niin, jotenki toi tuntuu ihanan raikkaalta. Tsekkasin monkin topin mutta jätin vielä mietintään :)

Villiina, meikäläinen näytti kyllä suhteellisen karmeelta tänään kun peilailin noita värejä kasvoja vasten:D tosiaan pitää HIEMAN saada väriä pintaan!

Katja, täällä sama juttu! Zarassa oli ihan täsmälleen tuon väriset korkkarit, mutta sadan euro hinta sai mun ilon hiipuumaan :(

Jossu, No aijjaa! Zarasta bongasin samassa sävyssä ihanat sandaalikorkkarit tänään :)

Jenna, joo väriä tosiaan ihoon ja sitten vasta tätä väriä sen päälle :D

iins, aa säki oot siellä töissä :) vilassa tulee käytyä aina välillä kotimatkalla kun maxmaralta päin asemalle käppäilee. Pitää tulla lähiaikoina uudemman kerran niin päästään vaihtamaan muutama sana enemmän! Ja enköhän mä ens viikolla vilauta muutamaa uutta luomusta ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu