Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

sportswear

7/20/2011

sportswear

Feeeeling goooood with my new sportswear...
Tosiaan ensimmäistä kertaa elämässäni olen panostanut muutamiin urheiluvaatteisiin (lue olen ostanut muutamat alennusmyynnistä ja en juokse enää vanhoissa teepaidoissa ja legginseissä). Pari urheilutoppia hennesin aleista, juoksutrikoot ruotsin reissulta, juoksushortsit ja alustoppi stadiumilta sekä niken pitkähihainen juoksupaita budgetsportista. Värit pyörivät hyvin pitkälle mustan ja pinkin ympärillä. Nämä ovat kyllä saaneet minutkin taistelemaan urheilumotivaation ylläpitämistä raskaimpienkin työviikkojen keskellä.

Eilen sain taas työpäivän jälkeen hakea voimaa näistä, kun suunnistin iltalenkille. Alkukilometreillä jalat olivat ihan puuroa ja olin niin valmis kääntymään kotiin. Sinnittelin kuitenkin jonkin matkaa ja ajattelin juoksevani vain pikkulenkin. Joku kuitenkin napsahti päässä ja päätin haluta juosta kunnon lenkin pitkästä aikaa :D Kun se maaginen 5-7 kilsan raja oli ylitetty oli loppujuoksu ihan lastenleikkiä ja fiilistelin vaan ilta-aurinkoa. Jeejee mikä fiilis! Nyt meikäläinen käy heittämässä lyhyen työpäivän ja suuntaa mökille :)

xoxo
Casey

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

20/7/11 08:44 , Blogger lili kirjoitti...

Kivoista urheiluvaatteista saa kyllä ihan mielettömästi lisäenergiaa!:) Tosi kivannäköiset noi shortsit, ja äh mikä rusketus;)

 
20/7/11 09:40 , Blogger Kashitaa kirjoitti...

nice shorts :)

 
20/7/11 10:45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kannatko muuten vesipulloa mukana lenkillä? :)

Ja mun mielestä urheiluvaatteiden ostaminen on ihanaa! :D Vaikka en edes oo mikään himourheilija, niin joku siinä vaan saa pään sekasin erityisesti siellä paitaosastolla....

 
20/7/11 11:06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heh, mulla on aina kans sama homma et alkulenkki tuntuu monesti tosi raskaalta, mut sit ku on yli puolen välin niin yhtäkkiä homma tosiaan sujuu kun lastenleikki.. :D

 
20/7/11 11:53 , Blogger Janet kirjoitti...

Mistä olet ostanut tuon soittimen käsipidikkeen? Tuommoista mäkin kaipailisi lenkille :)

 
20/7/11 12:33 , Anonymous ems kirjoitti...

Saatko pysymään tollaset löysähköt lyhyet urheilusortsit jalassa juostessa? tai siis pysymään paikallaan. Mulla ne lähtee aina nousemaan kohti vyötäröä vaikka kuinka oon kiristäny ne lantiolle :( sit saa kiskoo joka toinen minuutti housuja alemmas..

 
20/7/11 12:36 , Blogger Maija kirjoitti...

Oi, toi hennesin topin selkämys on niin ihana! Itekkin haaveilin tosta pitkän aikaa, mut sit jouduin luopumaan ajatuksesta kun tajusin et urheilurintsikat ois täysin pilannut ton idean :( Miten sä oot tän ongelman ratkassut? Kun ei ainakaan niitä urheilurintsikoita näy :D

ps. Oon ihan kade tosta sun rusketuksesta!:)

 
20/7/11 15:24 , Blogger emilia kirjoitti...

oi vitsi! mistä sä oot ostanu ton jutun käteen johon voi laittaa ipodin? toi tulis niiiiin tarpeeseen, se ei oo koskaan hyvä jos on taskussa :D ihanan väriset shortsit! :)

 
20/7/11 18:47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä tuollasia ipod-käsi"telineitä" saa ostettua? Monesti tuntuu että kun ei urheillessa ole taskuja niin ei tiedä mihin sen ipodin laittaa.. Ja paljonko oli hintaa?

 
21/7/11 21:24 , Blogger Casey kirjoitti...

lili, toi on kyllä niin totta:) kiitoksia!

Kashitaa, thanks :)

Anonyymi, en oikeastaan ikinä, vaikka sain kyllä siskolta siihen tarkotukseen juuri passelin pullon synttärilahjaksi...

Anonyymi, joo se on paras tunne kun pääsee sen maagisen pisteen yli, pitäis vaan aina saada itestään irti siihen asti :)

Janet, gigantista :) mun oma on jo aika vanha ja ei enää niin valkoinen mitä pitäis :D mut on kyllä tosi kätevä!

ems, kyllä noi pysyy tosi hyvin, tai haarasauma on niin lyhyt ettei ole mahdollisuuksia edes nousta ylemmäs :D yleensä käännän vielä ton vyötärökaitaleen kerran. Mulla toi ongelma on lähinnä tiukoissa shortseissa...

Maija, :D no mulla ei oo siellä niitä alla :D se se ratkaisu on! ja noissahan on sisään rakennettu toppi :)

emilia, gigantista :) on kyl paras ostos ollu kautta lenkkiaikojen ja joku 20e vaan makso.

Anonyymi, gigantista ja parilla kympillä :)

 
22/7/11 17:51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minkä merkkiset lenkkarit? :)

 
5/8/11 22:15 , Blogger ondoyer kirjoitti...

vinkiks muille tosta ipodin käsipidikkeestä, että biltemasta saa ja irtoaa varmaan vitosella :-)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu