Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hitti vai huti?

3/03/2010

Hitti vai huti?

hola, tänään käväisin koulun kanssa tutustumassa yhteen yritykseen ja sitten poikkesin kirjakaupan kautta kotiin. (okei kävin myös zarassa (VIRHE) ja muutamassa muussa vaatekaupassa). Jokatapauksessa tällä mentiin tänään:
Kaivelin viime kesän mustat revityt housut esiin, samoin vähälle käytölle jääneen Zaran bleiserin.
ja taas tää ikuinen "Näin esitellään kello"-kuva, ehhehh

En ostanut Zarasta mitään vaikka mieli olisi tehnyt kiikuttaa kassalle muutamat housut,jakut,kukkapaidat ja iiihanat kengät. Jepjep addiktio. Hoin vaan mielessä "sä säästät nyt,sä säästät nyt"

Ostin kumminkin Piecesin kukkalegginsit, jotka ovat tän päivän HITTI VAI HUTI tuote.
Mitä ootte mieltä?


Oikea väri on ehkä enemmän harmaa kuin tää sininen, ainakin kun jalkaan sujauttaa ja matsku venyy. Mä oon varmaa vialla päästä, musta noi on ihanat:D mulla on aina niin turvaratkaisuasut et tää taisi ylittää rajan niin selkeesti että mä innostuin! Harkitsin ekana vielä värikkäämpiä, mut tää taitaa olla mulle se stoppi.

Loppuun vielä päivän ruokakokeilu:
Katsotaan mitä tulee, vaihdan vähän aineksia mun makuun sopiviksi. Kerron sitten tuloksia. Ohje oli kai uusimmasta Pirkkalehdestä:)

Nyt käyn lukemaan huomiseen tenttiin!
xoxo
Casey

Tunnisteet: , , ,

7 kommenttia:

3/3/10 19:17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

millä sä laitat sun kulmat noi kivan väriseksi? :]

 
3/3/10 20:27 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, mä värjään ajoittain ihan kulmaväreillä ja sit tasailen niitä Wet´n´wildin kulmaväripaletilla.Ei siis kynää vaan toi.Ehdoton, koska siinä on kulmageeliä ja kaksi värisävyä josta voi miksata itselle sopivan:)Löytyy tästä postauksesta http://simodanovictima.blogspot.com/2010/02/luovutus.html ! Suosittelen:)

 
3/3/10 20:31 , Blogger MillaS kirjoitti...

kapeee noi näyttää tos kuvas ihan sellasilt miesten pitkilt kalsareilt(sama kuosi:D) :D tosin jalassa varmaan paremmat :D mut ne kirkkaat kukkaset ois ollu kans jees!

 
3/3/10 20:34 , Blogger Casey kirjoitti...

MillaS,:DD haha.no ei kyl näytä luonnossa, ehkä.Kokeilin myös niitä kirkkaita kukkasia,MUT EI MINUST OLLU NIIHIN ainakaan vielä:)

 
5/3/10 22:31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä toi sun kello on?

Tosi tyylikäs. Varsinkin tollaset vähä isommat kellot sopii hyvin näteille tytöille.

Onko sulla muita kelloja? Jos on niin teetkö niistä postauksen?

 
6/3/10 20:13 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, kiitti kello on Aldosta Dubaista. Ja se on ihan rehellisesti mun ainut kello:D ostin ekan kellon siis viime syksynä ja nyt janoan niitä lisää:D eli postausta ei vielä siitä aiheesta tule:) mutta kiitos!

 
9/3/10 16:49 , Blogger Anna kirjoitti...

Ihana bleiseri + legginsit!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu